Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Баланс бајкови
Баланс бајкови

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  2.399 ден.3.099 ден.
  Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
  • Ново
   2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
   Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
   • Ново
    Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
    2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
    Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
    • Ново
     Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
     2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
     • Ново
      2.399 ден.3.099 ден.
      Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
      • Ново
       2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
       Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
       • Ново
        Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
        2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
        Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
        • Ново
         Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
         2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
         • Ново
          2.399 ден.3.099 ден.
          Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
          • Ново
           2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
           Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
           • Ново
            Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
            2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
            Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
            • Ново
             Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
             2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
               3.499 ден.4.490 ден.
               Баланс бајк VISITOR GUR GURБаланс бајк VISITOR GUR GUR
                 3.499 ден.4.490 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                 Баланс бајк VISITOR GUR GURБаланс бајк VISITOR GUR GUR
                   Баланс бајкови
                   Материјал: челик  Димензија на тркала: 12 За деца: 2-3 год.  Висина на возач: 85-110cm 
                   3.499 ден.4.490 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                   Баланс бајк VISITOR GUR GURБаланс бајк VISITOR GUR GUR
                     Баланс бајкови
                     Материјал: челик  Димензија на тркала: 12 За деца: 2-3 год.  Висина на возач: 85-110cm 
                     3.499 ден.4.490 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена