Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Безбедносни апарати
Безбедносни апарати

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   3.490 ден.
   Камера безжична КикабуКамера безжична Кикабу
     3.490 ден.Цена
     Камера безжична КикабуКамера безжична Кикабу
       Безбедносни апарати
       Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
       3.490 ден.Цена
       Камера безжична КикабуКамера безжична Кикабу
         Безбедносни апарати
         Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
         3.490 ден.Цена
           Камера безжична пингвин КикабуКамера безжична пингвин Кикабу
             3.190 ден.Цена
             Камера безжична пингвин КикабуКамера безжична пингвин Кикабу
               Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
               3.190 ден.Цена
               Камера безжична пингвин КикабуКамера безжична пингвин Кикабу
                 Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
                 3.190 ден.Цена
                   2.100 ден.
                   Бебифон Kikka Boo - EchoБебифон Kikka Boo - Echo
                     2.100 ден.Цена
                     Бебифон Kikka Boo - EchoБебифон Kikka Boo - Echo
                       Безбедносни апарати
                       Овозможете си да бидете во постојан контакт со вашето бебе со помош на овој бебифон.
                       2.100 ден.Цена
                       Бебифон Kikka Boo - EchoБебифон Kikka Boo - Echo
                         Безбедносни апарати
                         Овозможете си да бидете во постојан контакт со вашето бебе со помош на овој бебифон.
                         2.100 ден.Цена
                           3.590 ден.
                           Бебифон Kikka Boo - FosterБебифон Kikka Boo - Foster
                             3.590 ден.Цена
                             Бебифон Kikka Boo - FosterБебифон Kikka Boo - Foster
                               Безбедносни апарати
                               Бебифонот ви овозможува да бидете во постојан контакт со вашето бебе.
                               3.590 ден.Цена
                               Бебифон Kikka Boo - FosterБебифон Kikka Boo - Foster
                                 Безбедносни апарати
                                 Бебифонот ви овозможува да бидете во постојан контакт со вашето бебе.
                                 3.590 ден.Цена