Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Опрема за бебиња
Опрема за бебиња

129 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  6.990 ден.
  IKEA SNIGLAR Бебешко креветчеIKEA SNIGLAR Бебешко креветче
  • Ново
   6.990 ден.Цена
   IKEA SNIGLAR Бебешко креветчеIKEA SNIGLAR Бебешко креветче
   • Ново
    6.990 ден.Цена
    IKEA SNIGLAR Бебешко креветчеIKEA SNIGLAR Бебешко креветче
    • Ново
     6.990 ден.Цена
     • Ново
      2.290 ден.
      Заштитник за креветче - Baby JemЗаштитник за креветче - Baby Jem
      • Ново
       2.290 ден.Цена
       Заштитник за креветче - Baby JemЗаштитник за креветче - Baby Jem
       • Ново
        Штитник кој овозможува мирен сон на детето, отстранувајќи ја опасноста од паѓање.
        2.290 ден.Цена
        Заштитник за креветче - Baby JemЗаштитник за креветче - Baby Jem
        • Ново
         Штитник кој овозможува мирен сон на детето, отстранувајќи ја опасноста од паѓање.
         2.290 ден.Цена
         • Ново
          Штитник за кревет - Kikka Boo - I am SafeШтитник за кревет - Kikka Boo - I am Safe
          • Ново
           1.990 ден.Цена
           Штитник за кревет - Kikka Boo - I am SafeШтитник за кревет - Kikka Boo - I am Safe
           • Ново
            Штитник кој овозможува мирен сон на детето, отстранувајќи ја опасноста од паѓање.
            1.990 ден.Цена
            Штитник за кревет - Kikka Boo - I am SafeШтитник за кревет - Kikka Boo - I am Safe
            • Ново
             Штитник кој овозможува мирен сон на детето, отстранувајќи ја опасноста од паѓање.
             1.990 ден.Цена
             • Ново
              2.990 ден.
              Транспортер - GIZMOТранспортер - GIZMO
              • Ново
               2.990 ден.Цена
               Транспортер - GIZMOТранспортер - GIZMO
               • Ново
                Транспортери
                2.990 ден.Цена
                Транспортер - GIZMOТранспортер - GIZMO
                • Ново
                 Транспортери
                 2.990 ден.Цена
                 • Ново
                  3.490 ден.
                  ХранилкаХранилка
                  • Ново
                   3.490 ден.Цена
                   ХранилкаХранилка
                   • Ново
                    Хранилки
                    Хранилка наменета за дечиња од 6 до 36 месеци.
                    3.490 ден.Цена
                    ХранилкаХранилка
                    • Ново
                     Хранилки
                     Хранилка наменета за дечиња од 6 до 36 месеци.
                     3.490 ден.Цена
                     • Ново
                      11.590 ден.
                      Дрвено креветчеДрвено креветче
                      • Ново
                       11.590 ден.Цена
                       Дрвено креветчеДрвено креветче
                       • Ново
                        Креветчиња
                        11.590 ден.Цена
                        Дрвено креветчеДрвено креветче
                        • Ново
                         Креветчиња
                         11.590 ден.Цена
                         • Ново
                          10.990 ден.
                          Дрвено креветчеДрвено креветче
                          • Ново
                           10.990 ден.Цена
                           Дрвено креветчеДрвено креветче
                           • Ново
                            Креветчиња
                            Креветче од Полскиот бренд Drewex.
                            10.990 ден.Цена
                            Дрвено креветчеДрвено креветче
                            • Ново
                             Креветчиња
                             Креветче од Полскиот бренд Drewex.
                             10.990 ден.Цена
                             • Ново
                              8.290 ден.
                              Трицикл Kikka Boo - Nikki 3 in 1 - минтТрицикл Kikka Boo - Nikki 3 in 1 - минт
                              • Ново
                               8.290 ден.Цена
                               Трицикл Kikka Boo - Nikki 3 in 1 - минтТрицикл Kikka Boo - Nikki 3 in 1 - минт
                               • Ново
                                Мултифункционален трицикл со желенза конструкција 3 во 1 што се трансформира во велосипед на три тркала.
                                8.290 ден.Цена
                                Трицикл Kikka Boo - Nikki 3 in 1 - минтТрицикл Kikka Boo - Nikki 3 in 1 - минт
                                • Ново
                                 Мултифункционален трицикл со желенза конструкција 3 во 1 што се трансформира во велосипед на три тркала.
                                 8.290 ден.Цена
                                 • Ново
                                  5.290 ден.
                                  Дубак 2 во 1 автомобилДубак 2 во 1 автомобил
                                  • Ново
                                   5.290 ден.Цена
                                   Дубак 2 во 1 автомобилДубак 2 во 1 автомобил
                                   • Ново
                                    Дубак со функција 2 во 1 може да се користи како поодувалка и дубак.
                                    5.290 ден.Цена
                                    Дубак 2 во 1 автомобилДубак 2 во 1 автомобил
                                    • Ново
                                     Дубак со функција 2 во 1 може да се користи како поодувалка и дубак.
                                     5.290 ден.Цена
                                     • Ново
                                      5.290 ден.
                                      Дубак 2 во 1 розевДубак 2 во 1 розев
                                      • Ново
                                       5.290 ден.Цена
                                       Дубак 2 во 1 розевДубак 2 во 1 розев
                                       • Ново
                                        Дубак со функција 2 во 1 може да се користи како поодувалка и дубак.
                                        5.290 ден.Цена
                                        Дубак 2 во 1 розевДубак 2 во 1 розев
                                        • Ново
                                         Дубак со функција 2 во 1 може да се користи како поодувалка и дубак.
                                         5.290 ден.Цена
                                           3.890 ден.
                                           IKEA SNIGLAR Маса за повивањеIKEA SNIGLAR Маса за повивање
                                             3.890 ден.Цена
                                             IKEA SNIGLAR Маса за повивањеIKEA SNIGLAR Маса за повивање
                                               3.890 ден.Цена
                                               IKEA SNIGLAR Маса за повивањеIKEA SNIGLAR Маса за повивање
                                                 3.890 ден.Цена
                                                   2.890 ден.
                                                   IKEA MAMMUT Детска масичка - белаIKEA MAMMUT Детска масичка - бела
                                                     2.890 ден.Цена
                                                     IKEA MAMMUT Детска масичка - белаIKEA MAMMUT Детска масичка - бела
                                                       2.890 ден.Цена
                                                       IKEA MAMMUT Детска масичка - белаIKEA MAMMUT Детска масичка - бела
                                                         2.890 ден.Цена
                                                           6.890 ден.
                                                           Џампер - Kikka Boo - Forest FunЏампер - Kikka Boo - Forest Fun
                                                             6.890 ден.Цена
                                                             Џампер - Kikka Boo - Forest FunЏампер - Kikka Boo - Forest Fun
                                                               6.890 ден.Цена
                                                               Џампер - Kikka Boo - Forest FunЏампер - Kikka Boo - Forest Fun
                                                                 6.890 ден.Цена
                                                                   8.690 ден.
                                                                   Релаксатор Kikka Boo - MIA STELLA 2 in 1
                                                                     8.690 ден.Цена
                                                                     Релаксатор Kikka Boo - MIA STELLA 2 in 1
                                                                       8.690 ден.Цена
                                                                       Релаксатор Kikka Boo - MIA STELLA 2 in 1
                                                                         8.690 ден.Цена
                                                                           1.690 ден.
                                                                           Седиште Kikka Boo - Jazzy
                                                                             1.690 ден.Цена
                                                                             Седиште Kikka Boo - Jazzy
                                                                               Седишта за автомобил
                                                                               1.690 ден.Цена
                                                                               Седиште Kikka Boo - Jazzy
                                                                                 Седишта за автомобил
                                                                                 1.690 ден.Цена
                                                                                 Подлога за бебешка гимнастика Kikka Boo - Flutty ClavierПодлога за бебешка гимнастика Kikka Boo - Flutty Clavier
                                                                                   3.890 ден.Цена
                                                                                   Подлога за бебешка гимнастика Kikka Boo - Flutty ClavierПодлога за бебешка гимнастика Kikka Boo - Flutty Clavier
                                                                                     3.890 ден.Цена
                                                                                     Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)
                                                                                       Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)
                                                                                         Бустер хранилка која е наменета за деца кои можат самостојно да седат.
                                                                                         2.690 ден.Цена
                                                                                         Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)
                                                                                           Бустер хранилка која е наменета за деца кои можат самостојно да седат.
                                                                                           2.690 ден.Цена
                                                                                             3.290 ден.
                                                                                             Проодувалка Kikka Boo - Wobble FunПроодувалка Kikka Boo - Wobble Fun
                                                                                               3.290 ден.Цена
                                                                                               Проодувалка Kikka Boo - Wobble FunПроодувалка Kikka Boo - Wobble Fun
                                                                                                 Музичка проодувалка со рачка на четири тркала која ќе му помогне на вашето дете стабилно да го направи првиот чекор. На самата проодувалка има повеќе играчки за дополнителна забава на вашето дете. Од 6-9 месеци седи и си игра со играчките а од 9-18 месеци стои и оди со проодувалката. Може да се користи како играчка за на креветче или како едукативна масичка. Три топчиња кои тропкаат...
                                                                                                 3.290 ден.Цена
                                                                                                 Проодувалка Kikka Boo - Wobble FunПроодувалка Kikka Boo - Wobble Fun
                                                                                                   Музичка проодувалка со рачка на четири тркала која ќе му помогне на вашето дете стабилно да го направи првиот чекор. На самата проодувалка има повеќе играчки за дополнителна забава на вашето дете. Од 6-9 месеци седи и си игра со играчките а од 9-18 месеци стои и оди со проодувалката. Може да се користи како играчка за на креветче или како едукативна масичка. Три топчиња кои тропкаат...
                                                                                                   3.290 ден.Цена
                                                                                                   Душек за транспортно креветче Kikka Boo DotsДушек за транспортно креветче Kikka Boo Dots
                                                                                                     Душек за транспортно креветче Kikka Boo DotsДушек за транспортно креветче Kikka Boo Dots
                                                                                                       Душеците за бебиња Kikka Boo се внимателно избрани за крајна удобност и мирен сон за најмилите.
                                                                                                       1.790 ден.Цена
                                                                                                       Душек за транспортно креветче Kikka Boo DotsДушек за транспортно креветче Kikka Boo Dots
                                                                                                         Душеците за бебиња Kikka Boo се внимателно избрани за крајна удобност и мирен сон за најмилите.
                                                                                                         1.790 ден.Цена
                                                                                                           1.290 ден.
                                                                                                           Седиште бустер Kikka Boo - JAZZYСедиште бустер Kikka Boo - JAZZY
                                                                                                             1.290 ден.Цена
                                                                                                             Седиште бустер Kikka Boo - JAZZYСедиште бустер Kikka Boo - JAZZY
                                                                                                               Седишта за автомобил
                                                                                                               Jazzy е бустер седиште дизајниран со побарувачките дури и од најсложените родители. Тој нуди висока удобност и безбедност. Jazzy е така опремен што многу го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                                                                                                               1.290 ден.Цена
                                                                                                               Седиште бустер Kikka Boo - JAZZYСедиште бустер Kikka Boo - JAZZY
                                                                                                                 Седишта за автомобил
                                                                                                                 Jazzy е бустер седиште дизајниран со побарувачките дури и од најсложените родители. Тој нуди висока удобност и безбедност. Jazzy е така опремен што многу го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                                                                                                                 1.290 ден.Цена
                                                                                                                   8.690 ден.
                                                                                                                   Седиште Kikka Boo - 4 FIXСедиште Kikka Boo - 4 FIX
                                                                                                                     8.690 ден.Цена
                                                                                                                     Седиште Kikka Boo - 4 FIXСедиште Kikka Boo - 4 FIX
                                                                                                                       Седишта за автомобил
                                                                                                                       Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                                                                       8.690 ден.Цена
                                                                                                                       Седиште Kikka Boo - 4 FIXСедиште Kikka Boo - 4 FIX
                                                                                                                         Седишта за автомобил
                                                                                                                         Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                                                                         8.690 ден.Цена
                                                                                                                           6.890 ден.
                                                                                                                           Седиште Kikka Boo - HOODСедиште Kikka Boo - HOOD
                                                                                                                             6.890 ден.Цена
                                                                                                                             Седиште Kikka Boo - HOODСедиште Kikka Boo - HOOD
                                                                                                                               Седишта за автомобил
                                                                                                                               Hood е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му го направи забавно возењето.
                                                                                                                               6.890 ден.Цена
                                                                                                                               Седиште Kikka Boo - HOODСедиште Kikka Boo - HOOD
                                                                                                                                 Седишта за автомобил
                                                                                                                                 Hood е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му го направи забавно возењето.
                                                                                                                                 6.890 ден.Цена
                                                                                                                                   7.490 ден.
                                                                                                                                   Хранилка Kikka Boo - Sweet NatureХранилка Kikka Boo - Sweet Nature
                                                                                                                                     7.490 ден.Цена
                                                                                                                                     Хранилка Kikka Boo - Sweet NatureХранилка Kikka Boo - Sweet Nature
                                                                                                                                       • Наменета за деца од 6 до 36 месеци. • Наслонот за грбчето се подесува во 3 положби. • Седиштето се поставува на 7 висини. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. • 2 висини за поврзувае на појасите за рамо. • Двоен послужавник со длабнатина за чаша. • Прилагодлив послужавник во 3 посизии. • Меко и удобно седење. • Навлаката на...
                                                                                                                                       7.490 ден.Цена
                                                                                                                                       Хранилка Kikka Boo - Sweet NatureХранилка Kikka Boo - Sweet Nature
                                                                                                                                         • Наменета за деца од 6 до 36 месеци. • Наслонот за грбчето се подесува во 3 положби. • Седиштето се поставува на 7 висини. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. • 2 висини за поврзувае на појасите за рамо. • Двоен послужавник со длабнатина за чаша. • Прилагодлив послужавник во 3 посизии. • Меко и удобно седење. • Навлаката на...
                                                                                                                                         7.490 ден.Цена
                                                                                                                                           6.590 ден.
                                                                                                                                           Хранилка Kikka Boo - PasteloХранилка Kikka Boo - Pastelo
                                                                                                                                             6.590 ден.Цена
                                                                                                                                             Хранилка Kikka Boo - PasteloХранилка Kikka Boo - Pastelo
                                                                                                                                               Хранилката на брендот Kikka Boo со името Pastelo е хранилка со многу предности што родителите одма ќе ја засакаат. Столчето е удобно и лесно се прилагодува на потребите на детето. Нежни мат бои кои ќе се вклопат во секој дом.
                                                                                                                                               6.590 ден.Цена
                                                                                                                                               Хранилка Kikka Boo - PasteloХранилка Kikka Boo - Pastelo
                                                                                                                                                 Хранилката на брендот Kikka Boo со името Pastelo е хранилка со многу предности што родителите одма ќе ја засакаат. Столчето е удобно и лесно се прилагодува на потребите на детето. Нежни мат бои кои ќе се вклопат во секој дом.
                                                                                                                                                 6.590 ден.Цена
                                                                                                                                                   6.890 ден.
                                                                                                                                                   Хранилка Maple - Kikka BooХранилка Maple - Kikka Boo
                                                                                                                                                     6.890 ден.Цена
                                                                                                                                                     Хранилка Maple - Kikka BooХранилка Maple - Kikka Boo
                                                                                                                                                       • Изработена од висококвалитетни еко кожа материјали.Наменета за дечиња од 6 до 36 месеци,или за дечиња не постари од 3 години со тежина до 20кг. • 5 позиции за грбчето кои многу лесно се подесуваат, со една рака. • 3 позиции за наслонот за ноџињата. • Безбедносен систен со 5 точки на поврзување. • 2 нивоа за поставување на послужавникот. • Горната табла се...
                                                                                                                                                       6.890 ден.Цена
                                                                                                                                                       Хранилка Maple - Kikka BooХранилка Maple - Kikka Boo
                                                                                                                                                         • Изработена од висококвалитетни еко кожа материјали.Наменета за дечиња од 6 до 36 месеци,или за дечиња не постари од 3 години со тежина до 20кг. • 5 позиции за грбчето кои многу лесно се подесуваат, со една рака. • 3 позиции за наслонот за ноџињата. • Безбедносен систен со 5 точки на поврзување. • 2 нивоа за поставување на послужавникот. • Горната табла се...
                                                                                                                                                         6.890 ден.Цена
                                                                                                                                                           4.590 ден.
                                                                                                                                                           Релаксатор Kikka Boo - FELICEРелаксатор Kikka Boo - FELICE
                                                                                                                                                             4.590 ден.Цена
                                                                                                                                                             Релаксатор Kikka Boo - FELICEРелаксатор Kikka Boo - FELICE
                                                                                                                                                               Felice релаксаторите се благотворно и забавно решение за новороденчињата и малите деца. Неговoто умерено лулање ќе направат вашето бебе како да лета на мек облак.
                                                                                                                                                               4.590 ден.Цена
                                                                                                                                                               Релаксатор Kikka Boo - FELICEРелаксатор Kikka Boo - FELICE
                                                                                                                                                                 Felice релаксаторите се благотворно и забавно решение за новороденчињата и малите деца. Неговoто умерено лулање ќе направат вашето бебе како да лета на мек облак.
                                                                                                                                                                 4.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                   8.690 ден.
                                                                                                                                                                   Релаксатор Kikka Boo - MIA STELLA 2 in 1Релаксатор Kikka Boo - MIA STELLA 2 in 1
                                                                                                                                                                     8.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                     Релаксатор Kikka Boo - MIA STELLA 2 in 1Релаксатор Kikka Boo - MIA STELLA 2 in 1
                                                                                                                                                                       Релаксатор 2 во 1, која може да се трансформира и во релаксатор. Одлична модерна забава и мирен радосен ден. • далечински управувач е вклучен во пакувањето • адаптерoт е вклучен во пакувањето • потребно е 4 AA батерија - која не е вклучена со производот • меко и удобно седиште • безбедносен систем со 5 точки на поврзување • лесен за склопување и пренесување
                                                                                                                                                                       8.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                       Релаксатор Kikka Boo - MIA STELLA 2 in 1Релаксатор Kikka Boo - MIA STELLA 2 in 1
                                                                                                                                                                         Релаксатор 2 во 1, која може да се трансформира и во релаксатор. Одлична модерна забава и мирен радосен ден. • далечински управувач е вклучен во пакувањето • адаптерoт е вклучен во пакувањето • потребно е 4 AA батерија - која не е вклучена со производот • меко и удобно седиште • безбедносен систем со 5 точки на поврзување • лесен за склопување и пренесување
                                                                                                                                                                         8.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                         Појас за проодување Kikka Boo (повеќе бои)Појас за проодување Kikka Boo (повеќе бои)
                                                                                                                                                                           Појас за проодување Kikka Boo (повеќе бои)Појас за проодување Kikka Boo (повеќе бои)
                                                                                                                                                                             Практично помагало со кое ќе му помогнете на детето полесно да прооди и воедно ќе добие слобода и сигурност при првите чекори.
                                                                                                                                                                             890 ден.Цена
                                                                                                                                                                             Појас за проодување Kikka Boo (повеќе бои)Појас за проодување Kikka Boo (повеќе бои)
                                                                                                                                                                               Практично помагало со кое ќе му помогнете на детето полесно да прооди и воедно ќе добие слобода и сигурност при првите чекори.
                                                                                                                                                                               890 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Појас за проодување Baby Jem (повеќе бои)Појас за проодување Baby Jem (повеќе бои)
                                                                                                                                                                                 Појас за проодување Baby Jem (повеќе бои)Појас за проодување Baby Jem (повеќе бои)
                                                                                                                                                                                   Практично помагало со кое ќе му помогнете на детето полесно да прооди и воедно ќе добие слобода и сигурност при првите чекори.
                                                                                                                                                                                   550 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   Појас за проодување Baby Jem (повеќе бои)Појас за проодување Baby Jem (повеќе бои)
                                                                                                                                                                                     Практично помагало со кое ќе му помогнете на детето полесно да прооди и воедно ќе добие слобода и сигурност при првите чекори.
                                                                                                                                                                                     550 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       8.190 ден.
                                                                                                                                                                                       Седиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сивоСедиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сиво
                                                                                                                                                                                         8.190 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         Седиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сивоСедиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сиво
                                                                                                                                                                                           Седишта за автомобил
                                                                                                                                                                                           Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                                                                                                                                           8.190 ден.Цена
                                                                                                                                                                                           Седиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сивоСедиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сиво
                                                                                                                                                                                             Седишта за автомобил
                                                                                                                                                                                             Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                                                                                                                                             8.190 ден.Цена