Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Филтер

достапност

достапност

Цена

Цена

 • 1.228 ден. - 8.277 ден.

Седишта за автомобил
Седишта за автомобил

25 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.690 ден.
   Седиште Kikka Boo - Jazzy
     1.690 ден.Цена
     Седиште Kikka Boo - Jazzy
       Седишта за автомобил
       1.690 ден.Цена
       Седиште Kikka Boo - Jazzy
         Седишта за автомобил
         1.690 ден.Цена
           1.290 ден.
           Седиште бустер Kikka Boo - JAZZYСедиште бустер Kikka Boo - JAZZY
             1.290 ден.Цена
             Седиште бустер Kikka Boo - JAZZYСедиште бустер Kikka Boo - JAZZY
               Седишта за автомобил
               Jazzy е бустер седиште дизајниран со побарувачките дури и од најсложените родители. Тој нуди висока удобност и безбедност. Jazzy е така опремен што многу го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
               1.290 ден.Цена
               Седиште бустер Kikka Boo - JAZZYСедиште бустер Kikka Boo - JAZZY
                 Седишта за автомобил
                 Jazzy е бустер седиште дизајниран со побарувачките дури и од најсложените родители. Тој нуди висока удобност и безбедност. Jazzy е така опремен што многу го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                 1.290 ден.Цена
                   8.690 ден.
                   Седиште Kikka Boo - 4 FIXСедиште Kikka Boo - 4 FIX
                     8.690 ден.Цена
                     Седиште Kikka Boo - 4 FIXСедиште Kikka Boo - 4 FIX
                       Седишта за автомобил
                       Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                       8.690 ден.Цена
                       Седиште Kikka Boo - 4 FIXСедиште Kikka Boo - 4 FIX
                         Седишта за автомобил
                         Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Сето тоа е она што го барате и што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                         8.690 ден.Цена
                           6.890 ден.
                           Седиште Kikka Boo - HOODСедиште Kikka Boo - HOOD
                             6.890 ден.Цена
                             Седиште Kikka Boo - HOODСедиште Kikka Boo - HOOD
                               Седишта за автомобил
                               Hood е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му го направи забавно возењето.
                               6.890 ден.Цена
                               Седиште Kikka Boo - HOODСедиште Kikka Boo - HOOD
                                 Седишта за автомобил
                                 Hood е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му го направи забавно возењето.
                                 6.890 ден.Цена
                                   8.190 ден.
                                   Седиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сивоСедиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сиво
                                     8.190 ден.Цена
                                     Седиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сивоСедиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сиво
                                       Седишта за автомобил
                                       Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                       8.190 ден.Цена
                                       Седиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сивоСедиште Kikka Boo - STARK ISOFIX - сиво
                                         Седишта за автомобил
                                         Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                         8.190 ден.Цена
                                           5.690 ден.
                                           Седиште Kikka Boo - 4 SAFE - црвено
                                             5.690 ден.Цена
                                             Седиште Kikka Boo - 4 SAFE - црвено
                                               Седишта за автомобил
                                               4 Safe е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му овозможи позабавно и побезбедно возење.
                                               5.690 ден.Цена
                                               Седиште Kikka Boo - 4 SAFE - црвено
                                                 Седишта за автомобил
                                                 4 Safe е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му овозможи позабавно и побезбедно возење.
                                                 5.690 ден.Цена
                                                   5.690 ден.
                                                   Седиште Kikka Boo - 4 SAFE - тегетСедиште Kikka Boo - 4 SAFE - тегет
                                                     5.690 ден.Цена
                                                     Седиште Kikka Boo - 4 SAFE - тегетСедиште Kikka Boo - 4 SAFE - тегет
                                                       Седишта за автомобил
                                                       4 Safe е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му овозможи позабавно и побезбедно возење.
                                                       5.690 ден.Цена
                                                       Седиште Kikka Boo - 4 SAFE - тегетСедиште Kikka Boo - 4 SAFE - тегет
                                                         Седишта за автомобил
                                                         4 Safe е универзално седиште за во автомобил, кое на бебето/детето, ќе му овозможи позабавно и побезбедно возење.
                                                         5.690 ден.Цена
                                                           8.490 ден.
                                                           Седиште - NERO - виолетовоСедиште - NERO - виолетово
                                                             8.490 ден.Цена
                                                             Седиште - NERO - виолетовоСедиште - NERO - виолетово
                                                               Седишта за автомобил
                                                               Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                               8.490 ден.Цена
                                                               Седиште - NERO - виолетовоСедиште - NERO - виолетово
                                                                 Седишта за автомобил
                                                                 Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                 8.490 ден.Цена
                                                                   8.490 ден.
                                                                   Седиште - NERO - сивоСедиште - NERO - сиво
                                                                     8.490 ден.Цена
                                                                     Седиште - NERO - сивоСедиште - NERO - сиво
                                                                       Седишта за автомобил
                                                                       Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                       8.490 ден.Цена
                                                                       Седиште - NERO - сивоСедиште - NERO - сиво
                                                                         Седишта за автомобил
                                                                         Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                         8.490 ден.Цена
                                                                           8.490 ден.
                                                                           Седиште - NERO - тиркизноСедиште - NERO - тиркизно
                                                                             8.490 ден.Цена
                                                                             Седиште - NERO - тиркизноСедиште - NERO - тиркизно
                                                                               Седишта за автомобил
                                                                               Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                               8.490 ден.Цена
                                                                               Седиште - NERO - тиркизноСедиште - NERO - тиркизно
                                                                                 Седишта за автомобил
                                                                                 Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                                 8.490 ден.Цена
                                                                                   Транспортер Kikka Boo – Little Traveller - беж
                                                                                     2.890 ден.Цена
                                                                                     Транспортер Kikka Boo – Little Traveller - беж
                                                                                       • Наменето за деца од 0 до 13kg. • Се поставува на задното седиште од автомобилите, во обратна насока од неговото движење. • Мека и нежна подлога за новороденчиња која подоцна може да се извади. • Материјалот се вади и може да се пере. • Тенда за сенка која може да се извади. • Систем на безбедност со 3 точки на поврзување.
                                                                                       2.890 ден.Цена
                                                                                       Транспортер Kikka Boo – Little Traveller - беж
                                                                                         • Наменето за деца од 0 до 13kg. • Се поставува на задното седиште од автомобилите, во обратна насока од неговото движење. • Мека и нежна подлога за новороденчиња која подоцна може да се извади. • Материјалот се вади и може да се пере. • Тенда за сенка која може да се извади. • Систем на безбедност со 3 точки на поврзување.
                                                                                         2.890 ден.Цена
                                                                                         Транспортер Kikka Boo – Little Traveller - розев
                                                                                           Транспортер Kikka Boo – Little Traveller - розев
                                                                                             • Наменето за деца од 0 до 13kg. • Се поставува на задното седиште од автомобилите, во обратна насока од неговото движење. • Мека и нежна подлога за новороденчиња која подоцна може да се извади. • Материјалот се вади и може да се пере. • Тенда за сенка која може да се извади. • Систем на безбедност со 3 точки на поврзување.
                                                                                             2.290 ден.Цена
                                                                                             Транспортер Kikka Boo – Little Traveller - розев
                                                                                               • Наменето за деца од 0 до 13kg. • Се поставува на задното седиште од автомобилите, во обратна насока од неговото движење. • Мека и нежна подлога за новороденчиња која подоцна може да се извади. • Материјалот се вади и може да се пере. • Тенда за сенка која може да се извади. • Систем на безбедност со 3 точки на поврзување.
                                                                                               2.290 ден.Цена
                                                                                               Транспортер Kikka Boo – Little Traveller - тиркизен
                                                                                                 Транспортер Kikka Boo – Little Traveller - тиркизен
                                                                                                   • Наменето за деца од 0 до 13kg. • Се поставува на задното седиште од автомобилите, во обратна насока од неговото движење. • Мека и нежна подлога за новороденчиња која подоцна може да се извади. • Материјалот се вади и може да се пере. • Тенда за сенка која може да се извади. • Систем на безбедност со 3 точки на поврзување.
                                                                                                   2.890 ден.Цена
                                                                                                   Транспортер Kikka Boo – Little Traveller - тиркизен
                                                                                                     • Наменето за деца од 0 до 13kg. • Се поставува на задното седиште од автомобилите, во обратна насока од неговото движење. • Мека и нежна подлога за новороденчиња која подоцна може да се извади. • Материјалот се вади и може да се пере. • Тенда за сенка која може да се извади. • Систем на безбедност со 3 точки на поврзување.
                                                                                                     2.890 ден.Цена
                                                                                                       8.190 ден.
                                                                                                       Седиште Kikka Boo - ORBITALСедиште Kikka Boo - ORBITAL
                                                                                                         8.190 ден.Цена
                                                                                                         Седиште Kikka Boo - ORBITALСедиште Kikka Boo - ORBITAL
                                                                                                           Седишта за автомобил
                                                                                                           Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                                                           8.190 ден.Цена
                                                                                                           Седиште Kikka Boo - ORBITALСедиште Kikka Boo - ORBITAL
                                                                                                             Седишта за автомобил
                                                                                                             Безбедност, удобност, тежина, соодветни материјали. Забавен и ангажиран дизајн за бебето. Се' што едно седиште за во автомобил треба да го има.
                                                                                                             8.190 ден.Цена
                                                                                                               5.690 ден.
                                                                                                               Седиште - VEGA - розевоСедиште - VEGA - розево
                                                                                                                 5.690 ден.Цена
                                                                                                                 Седиште - VEGA - розевоСедиште - VEGA - розево
                                                                                                                   Седишта за автомобил
                                                                                                                   Седиштето Vega нуди одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 0 до 25 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                   5.690 ден.Цена
                                                                                                                   Седиште - VEGA - розевоСедиште - VEGA - розево
                                                                                                                     Седишта за автомобил
                                                                                                                     Седиштето Vega нуди одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 0 до 25 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                     5.690 ден.Цена
                                                                                                                       5.690 ден.
                                                                                                                       Седиште - VEGA - ѕвездиСедиште - VEGA - ѕвезди
                                                                                                                         5.690 ден.Цена
                                                                                                                         Седиште - VEGA - ѕвездиСедиште - VEGA - ѕвезди
                                                                                                                           Седишта за автомобил
                                                                                                                           Седиштето Vega нуди одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 0 до 25 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                           5.690 ден.Цена
                                                                                                                           Седиште - VEGA - ѕвездиСедиште - VEGA - ѕвезди
                                                                                                                             Седишта за автомобил
                                                                                                                             Седиштето Vega нуди одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 0 до 25 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                             5.690 ден.Цена
                                                                                                                               5.290 ден.
                                                                                                                               Седиште - VEGA - триаголнициСедиште - VEGA - триаголници
                                                                                                                                 5.290 ден.Цена
                                                                                                                                 Седиште - VEGA - триаголнициСедиште - VEGA - триаголници
                                                                                                                                   Седишта за автомобил
                                                                                                                                   Седиштето Vega нуди одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 0 до 25 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                                   5.290 ден.Цена
                                                                                                                                   Седиште - VEGA - триаголнициСедиште - VEGA - триаголници
                                                                                                                                     Седишта за автомобил
                                                                                                                                     Седиштето Vega нуди одлична безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 0 до 25 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                                     5.290 ден.Цена
                                                                                                                                       1.390 ден.
                                                                                                                                       Седиште бустер - Dino - розево
                                                                                                                                         1.390 ден.Цена
                                                                                                                                         Седиште бустер - Dino - розево
                                                                                                                                           Седишта за автомобил
                                                                                                                                           Dino е бустер седиште дизајнирано за потребите на родителите кои бараат безбедност, но и стил. Нуди висока удобност и безбедност. Dino бустерот го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                                                                                                                                           1.390 ден.Цена
                                                                                                                                           Седиште бустер - Dino - розево
                                                                                                                                             Седишта за автомобил
                                                                                                                                             Dino е бустер седиште дизајнирано за потребите на родителите кои бараат безбедност, но и стил. Нуди висока удобност и безбедност. Dino бустерот го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                                                                                                                                             1.390 ден.Цена
                                                                                                                                               1.390 ден.
                                                                                                                                               Седиште бустер - Dino - ѕвезди
                                                                                                                                                 1.390 ден.Цена
                                                                                                                                                 Седиште бустер - Dino - ѕвезди
                                                                                                                                                   Седишта за автомобил
                                                                                                                                                   Dino е бустер седиште дизајнирано за потребите на родителите кои бараат безбедност, но и стил. Нуди висока удобност и безбедност. Dino бустерот го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                                                                                                                                                   1.390 ден.Цена
                                                                                                                                                   Седиште бустер - Dino - ѕвезди
                                                                                                                                                     Седишта за автомобил
                                                                                                                                                     Dino е бустер седиште дизајнирано за потребите на родителите кои бараат безбедност, но и стил. Нуди висока удобност и безбедност. Dino бустерот го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                                                                                                                                                     1.390 ден.Цена
                                                                                                                                                       Седиште бустер - Dino - тиркизно
                                                                                                                                                         1.390 ден.Цена
                                                                                                                                                         Седиште бустер - Dino - тиркизно
                                                                                                                                                           Седишта за автомобил
                                                                                                                                                           Dino е бустер седиште дизајнирано за потребите на родителите кои бараат безбедност, но и стил. Нуди висока удобност и безбедност. Dino бустерот го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                                                                                                                                                           1.390 ден.Цена
                                                                                                                                                           Седиште бустер - Dino - тиркизно
                                                                                                                                                             Седишта за автомобил
                                                                                                                                                             Dino е бустер седиште дизајнирано за потребите на родителите кои бараат безбедност, но и стил. Нуди висока удобност и безбедност. Dino бустерот го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                                                                                                                                                             1.390 ден.Цена
                                                                                                                                                               Седиште бустер - Dino - триаголници
                                                                                                                                                                 1.390 ден.Цена
                                                                                                                                                                 Седиште бустер - Dino - триаголници
                                                                                                                                                                   Dino е бустер седиште дизајнирано за потребите на родителите кои бараат безбедност, но и стил. Нуди висока удобност и безбедност. Dino бустерот го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                                                                                                                                                                   1.390 ден.Цена
                                                                                                                                                                   Седиште бустер - Dino - триаголници
                                                                                                                                                                     Dino е бустер седиште дизајнирано за потребите на родителите кои бараат безбедност, но и стил. Нуди висока удобност и безбедност. Dino бустерот го олеснува патувањето со дете. Може да се инсталира брзо во секој автомобил што има 3-точки на безбедносни појаси.
                                                                                                                                                                     1.390 ден.Цена
                                                                                                                                                                       4.690 ден.
                                                                                                                                                                       Седиште - Dino - розевоСедиште - Dino - розево
                                                                                                                                                                         4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                         Седиште - Dino - розевоСедиште - Dino - розево
                                                                                                                                                                           Седишта за автомобил
                                                                                                                                                                           Седиштето Dino нуди безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Dino може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                                                                           4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                           Седиште - Dino - розевоСедиште - Dino - розево
                                                                                                                                                                             Седишта за автомобил
                                                                                                                                                                             Седиштето Dino нуди безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Dino може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                                                                             4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                               4.690 ден.
                                                                                                                                                                               Седиште - Dino - триаголнициСедиште - Dino - триаголници
                                                                                                                                                                                 4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 Седиште - Dino - триаголнициСедиште - Dino - триаголници
                                                                                                                                                                                   Седишта за автомобил
                                                                                                                                                                                   Седиштето Dino нуди безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Dino може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                                                                                   4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   Седиште - Dino - триаголнициСедиште - Dino - триаголници
                                                                                                                                                                                     Седишта за автомобил
                                                                                                                                                                                     Седиштето Dino нуди безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Dino може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                                                                                     4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       4.690 ден.
                                                                                                                                                                                       Седиште - Dino - звездиСедиште - Dino - звезди
                                                                                                                                                                                         4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         Седиште - Dino - звездиСедиште - Dino - звезди
                                                                                                                                                                                           Седишта за автомобил
                                                                                                                                                                                           Седиштето Dino нуди безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Dino може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                                                                                           4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                           Седиште - Dino - звездиСедиште - Dino - звезди
                                                                                                                                                                                             Седишта за автомобил
                                                                                                                                                                                             Седиштето Dino нуди безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Dino може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                                                                                             4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                               4.690 ден.
                                                                                                                                                                                               Седиште - Dino - тиркизноСедиште - Dino - тиркизно
                                                                                                                                                                                                 4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                 Седиште - Dino - тиркизноСедиште - Dino - тиркизно
                                                                                                                                                                                                   Седишта за автомобил
                                                                                                                                                                                                   Седиштето Dino нуди безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Dino може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                                                                                                   4.690 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                   Седиште - Dino - тиркизноСедиште - Dino - тиркизно
                                                                                                                                                                                                     Седишта за автомобил
                                                                                                                                                                                                     Седиштето Dino нуди безбедност за вашето дете. Наменето за деца од 9 до 36 килограми. Лесно се прикачува и вклопува во вашиот автомобил. Има опција и за вадење на делот за грб и да го направите во бустер, кој се користи за повозрасни деца. Dino може да го користат деца од 9 месеци до 11 години. Има 5 безбедносни точки на врзување со појасите.
                                                                                                                                                                                                     4.690 ден.Цена