Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Филтер

достапност

достапност

Цена

Цена

 • 2.561 ден. - 14.467 ден.

Хранилки
Хранилки

16 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  3.490 ден.
  ХранилкаХранилка
  • Ново
   3.490 ден.Цена
   ХранилкаХранилка
   • Ново
    Хранилки
    Хранилка наменета за дечиња од 6 до 36 месеци.
    3.490 ден.Цена
    ХранилкаХранилка
    • Ново
     Хранилки
     Хранилка наменета за дечиња од 6 до 36 месеци.
     3.490 ден.Цена
     Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)
       Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)
         Бустер хранилка која е наменета за деца кои можат самостојно да седат.
         2.690 ден.Цена
         Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)
           Бустер хранилка која е наменета за деца кои можат самостојно да седат.
           2.690 ден.Цена
             7.490 ден.
             Хранилка Kikka Boo - Sweet NatureХранилка Kikka Boo - Sweet Nature
               7.490 ден.Цена
               Хранилка Kikka Boo - Sweet NatureХранилка Kikka Boo - Sweet Nature
                 • Наменета за деца од 6 до 36 месеци. • Наслонот за грбчето се подесува во 3 положби. • Седиштето се поставува на 7 висини. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. • 2 висини за поврзувае на појасите за рамо. • Двоен послужавник со длабнатина за чаша. • Прилагодлив послужавник во 3 посизии. • Меко и удобно седење. • Навлаката на...
                 7.490 ден.Цена
                 Хранилка Kikka Boo - Sweet NatureХранилка Kikka Boo - Sweet Nature
                   • Наменета за деца од 6 до 36 месеци. • Наслонот за грбчето се подесува во 3 положби. • Седиштето се поставува на 7 висини. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. • 2 висини за поврзувае на појасите за рамо. • Двоен послужавник со длабнатина за чаша. • Прилагодлив послужавник во 3 посизии. • Меко и удобно седење. • Навлаката на...
                   7.490 ден.Цена
                     6.590 ден.
                     Хранилка Kikka Boo - PasteloХранилка Kikka Boo - Pastelo
                       6.590 ден.Цена
                       Хранилка Kikka Boo - PasteloХранилка Kikka Boo - Pastelo
                         Хранилката на брендот Kikka Boo со името Pastelo е хранилка со многу предности што родителите одма ќе ја засакаат. Столчето е удобно и лесно се прилагодува на потребите на детето. Нежни мат бои кои ќе се вклопат во секој дом.
                         6.590 ден.Цена
                         Хранилка Kikka Boo - PasteloХранилка Kikka Boo - Pastelo
                           Хранилката на брендот Kikka Boo со името Pastelo е хранилка со многу предности што родителите одма ќе ја засакаат. Столчето е удобно и лесно се прилагодува на потребите на детето. Нежни мат бои кои ќе се вклопат во секој дом.
                           6.590 ден.Цена
                             6.890 ден.
                             Хранилка Maple - Kikka BooХранилка Maple - Kikka Boo
                               6.890 ден.Цена
                               Хранилка Maple - Kikka BooХранилка Maple - Kikka Boo
                                 • Изработена од висококвалитетни еко кожа материјали.Наменета за дечиња од 6 до 36 месеци,или за дечиња не постари од 3 години со тежина до 20кг. • 5 позиции за грбчето кои многу лесно се подесуваат, со една рака. • 3 позиции за наслонот за ноџињата. • Безбедносен систен со 5 точки на поврзување. • 2 нивоа за поставување на послужавникот. • Горната табла се...
                                 6.890 ден.Цена
                                 Хранилка Maple - Kikka BooХранилка Maple - Kikka Boo
                                   • Изработена од висококвалитетни еко кожа материјали.Наменета за дечиња од 6 до 36 месеци,или за дечиња не постари од 3 години со тежина до 20кг. • 5 позиции за грбчето кои многу лесно се подесуваат, со една рака. • 3 позиции за наслонот за ноџињата. • Безбедносен систен со 5 точки на поврзување. • 2 нивоа за поставување на послужавникот. • Горната табла се...
                                   6.890 ден.Цена
                                     Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сиваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сива
                                       7.490 ден.Цена
                                       Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сиваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сива
                                         Удобна хранилка која лесно се трансформира во стол со послужавник и столче со масичка.
                                         7.490 ден.Цена
                                         Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сиваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сива
                                           Удобна хранилка која лесно се трансформира во стол со послужавник и столче со масичка.
                                           7.490 ден.Цена
                                             Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розеваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розева
                                               7.490 ден.Цена
                                               Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розеваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розева
                                                 Удобна хранилка која лесно се трансформира во стол со послужавник и столче со масичка.
                                                 7.490 ден.Цена
                                                 Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розеваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розева
                                                   Удобна хранилка која лесно се трансформира во стол со послужавник и столче со масичка.
                                                   7.490 ден.Цена
                                                     4.990 ден.
                                                     Хранилка - TINYХранилка - TINY
                                                       4.990 ден.Цена
                                                       Хранилка - TINYХранилка - TINY
                                                         Хранилки
                                                         Tiny е хранилка со многу предности што родителите веднаш ќе ја засакаат. Столчето е удобно и лесно се прилагодува на потребите на детето. Нежни мат бои кои ќе се вклопат во секој дом.
                                                         4.990 ден.Цена
                                                         Хранилка - TINYХранилка - TINY
                                                           Хранилки
                                                           Tiny е хранилка со многу предности што родителите веднаш ќе ја засакаат. Столчето е удобно и лесно се прилагодува на потребите на детето. Нежни мат бои кои ќе се вклопат во секој дом.
                                                           4.990 ден.Цена
                                                             5.490 ден.
                                                             Хранилка Kikka Boo - Woody - беж
                                                               5.490 ден.Цена
                                                               Хранилка Kikka Boo - Woody - беж
                                                                 • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                 5.490 ден.Цена
                                                                 Хранилка Kikka Boo - Woody - беж
                                                                   • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                   5.490 ден.Цена
                                                                     5.490 ден.
                                                                     Хранилка Kikka Boo - Woody - сива
                                                                       5.490 ден.Цена
                                                                       Хранилка Kikka Boo - Woody - сива
                                                                         • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                         5.490 ден.Цена
                                                                         Хранилка Kikka Boo - Woody - сива
                                                                           • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                           5.490 ден.Цена
                                                                             5.490 ден.
                                                                             Хранилка Kikka Boo - Woody - сина
                                                                               5.490 ден.Цена
                                                                               Хранилка Kikka Boo - Woody - сина
                                                                                 • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                                 5.490 ден.Цена
                                                                                 Хранилка Kikka Boo - Woody - сина
                                                                                   • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                                   5.490 ден.Цена
                                                                                     5.490 ден.
                                                                                     Хранилка Kikka Boo - Woody - розеваХранилка Kikka Boo - Woody - розева
                                                                                       5.490 ден.Цена
                                                                                       Хранилка Kikka Boo - Woody - розеваХранилка Kikka Boo - Woody - розева
                                                                                         • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                                         5.490 ден.Цена
                                                                                         Хранилка Kikka Boo - Woody - розеваХранилка Kikka Boo - Woody - розева
                                                                                           • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                                           5.490 ден.Цена
                                                                                             4.390 ден.
                                                                                             Хранилка TotoХранилка Toto
                                                                                               4.390 ден.Цена
                                                                                               Хранилка TotoХранилка Toto
                                                                                                 Хранилки
                                                                                                 Хранилка Тото, е класично столче за бебиња, фукционално и безбедно. 
                                                                                                 4.390 ден.Цена
                                                                                                 Хранилка TotoХранилка Toto
                                                                                                   Хранилки
                                                                                                   Хранилка Тото, е класично столче за бебиња, фукционално и безбедно. 
                                                                                                   4.390 ден.Цена
                                                                                                     15.190 ден.
                                                                                                     Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1
                                                                                                       15.190 ден.Цена
                                                                                                       Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1
                                                                                                         Хранилка која може да се трансформира во релаксатор и бустер седиште кое лесно се поставува на трпезариско столче. Далечински управувач е вклучен во пакувањето. Адаптерoт е вклучен во пакувањето. Потребни се  4 D батерии - кои не се вклучени во производот. Меко и удобно седиште, безбедносен систем со 5 точки на поврзување, лесна за склопување и пренесување.
                                                                                                         15.190 ден.Цена
                                                                                                         Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1
                                                                                                           Хранилка која може да се трансформира во релаксатор и бустер седиште кое лесно се поставува на трпезариско столче. Далечински управувач е вклучен во пакувањето. Адаптерoт е вклучен во пакувањето. Потребни се  4 D батерии - кои не се вклучени во производот. Меко и удобно седиште, безбедносен систем со 5 точки на поврзување, лесна за склопување и пренесување.
                                                                                                           15.190 ден.Цена
                                                                                                             8.490 ден.
                                                                                                             Количка Kikka Boo - JUNO- црнаКоличка Kikka Boo - JUNO- црна
                                                                                                               8.490 ден.Цена
                                                                                                               Количка Kikka Boo - JUNO- црнаКоличка Kikka Boo - JUNO- црна
                                                                                                                 Колички за бебиња
                                                                                                                 Со оваа количка ќе се осигурате дека вашето бебе има удобно возење додека сте опремени со се што ви треба за шетање наоколу.
                                                                                                                 8.490 ден.Цена
                                                                                                                 Количка Kikka Boo - JUNO- црнаКоличка Kikka Boo - JUNO- црна
                                                                                                                   Колички за бебиња
                                                                                                                   Со оваа количка ќе се осигурате дека вашето бебе има удобно возење додека сте опремени со се што ви треба за шетање наоколу.
                                                                                                                   8.490 ден.Цена
                                                                                                                     Количка Kikka Boo - JUNO- светло сива
                                                                                                                       8.490 ден.Цена
                                                                                                                       Количка Kikka Boo - JUNO- светло сива
                                                                                                                         Со оваа количка ќе се осигурате дека вашето бебе има удобно возење додека сте опремени со се што ви треба за шетање наоколу.
                                                                                                                         8.490 ден.Цена
                                                                                                                         Количка Kikka Boo - JUNO- светло сива
                                                                                                                           Со оваа количка ќе се осигурате дека вашето бебе има удобно возење додека сте опремени со се што ви треба за шетање наоколу.
                                                                                                                           8.490 ден.Цена