Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Филтер

достапност

достапност

Цена

Цена

 • 2.364 ден. - 14.467 ден.

Хранилки
Хранилки

14 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  IKEA ANTILOP Бебешко столче за хранењеIKEA ANTILOP Бебешко столче за хранење
  • Ново
   2.790 ден.Цена
   IKEA ANTILOP Бебешко столче за хранењеIKEA ANTILOP Бебешко столче за хранење
   • Ново
    2.790 ден.Цена
    IKEA ANTILOP Бебешко столче за хранењеIKEA ANTILOP Бебешко столче за хранење
    • Ново
     2.790 ден.Цена
     Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)
       Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)
         Бустер хранилка која е наменета за деца кои можат самостојно да седат.
         2.690 ден.Цена
         Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)Хранилка Бустер Kikka boo - Pappo (повеќе бои)
           Бустер хранилка која е наменета за деца кои можат самостојно да седат.
           2.690 ден.Цена
             7.490 ден.
             Хранилка Kikka Boo - Sweet NatureХранилка Kikka Boo - Sweet Nature
               7.490 ден.Цена
               Хранилка Kikka Boo - Sweet NatureХранилка Kikka Boo - Sweet Nature
                 • Наменета за деца од 6 до 36 месеци. • Наслонот за грбчето се подесува во 3 положби. • Седиштето се поставува на 7 висини. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. • 2 висини за поврзувае на појасите за рамо. • Двоен послужавник со длабнатина за чаша. • Прилагодлив послужавник во 3 посизии. • Меко и удобно седење. • Навлаката на...
                 7.490 ден.Цена
                 Хранилка Kikka Boo - Sweet NatureХранилка Kikka Boo - Sweet Nature
                   • Наменета за деца од 6 до 36 месеци. • Наслонот за грбчето се подесува во 3 положби. • Седиштето се поставува на 7 висини. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. • 2 висини за поврзувае на појасите за рамо. • Двоен послужавник со длабнатина за чаша. • Прилагодлив послужавник во 3 посизии. • Меко и удобно седење. • Навлаката на...
                   7.490 ден.Цена
                     6.590 ден.
                     Хранилка Kikka Boo - PasteloХранилка Kikka Boo - Pastelo
                       6.590 ден.Цена
                       Хранилка Kikka Boo - PasteloХранилка Kikka Boo - Pastelo
                         Хранилката на брендот Kikka Boo со името Pastelo е хранилка со многу предности што родителите одма ќе ја засакаат. Столчето е удобно и лесно се прилагодува на потребите на детето. Нежни мат бои кои ќе се вклопат во секој дом.
                         6.590 ден.Цена
                         Хранилка Kikka Boo - PasteloХранилка Kikka Boo - Pastelo
                           Хранилката на брендот Kikka Boo со името Pastelo е хранилка со многу предности што родителите одма ќе ја засакаат. Столчето е удобно и лесно се прилагодува на потребите на детето. Нежни мат бои кои ќе се вклопат во секој дом.
                           6.590 ден.Цена
                             6.890 ден.
                             Хранилка Maple - Kikka BooХранилка Maple - Kikka Boo
                               6.890 ден.Цена
                               Хранилка Maple - Kikka BooХранилка Maple - Kikka Boo
                                 • Изработена од висококвалитетни еко кожа материјали.Наменета за дечиња од 6 до 36 месеци,или за дечиња не постари од 3 години со тежина до 20кг. • 5 позиции за грбчето кои многу лесно се подесуваат, со една рака. • 3 позиции за наслонот за ноџињата. • Безбедносен систен со 5 точки на поврзување. • 2 нивоа за поставување на послужавникот. • Горната табла се...
                                 6.890 ден.Цена
                                 Хранилка Maple - Kikka BooХранилка Maple - Kikka Boo
                                   • Изработена од висококвалитетни еко кожа материјали.Наменета за дечиња од 6 до 36 месеци,или за дечиња не постари од 3 години со тежина до 20кг. • 5 позиции за грбчето кои многу лесно се подесуваат, со една рака. • 3 позиции за наслонот за ноџињата. • Безбедносен систен со 5 точки на поврзување. • 2 нивоа за поставување на послужавникот. • Горната табла се...
                                   6.890 ден.Цена
                                     Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сиваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сива
                                       7.490 ден.Цена
                                       Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сиваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сива
                                         Удобна хранилка која лесно се трансформира во стол со послужавник и столче со масичка.
                                         7.490 ден.Цена
                                         Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сиваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - сива
                                           Удобна хранилка која лесно се трансформира во стол со послужавник и столче со масичка.
                                           7.490 ден.Цена
                                             Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розеваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розева
                                               7.490 ден.Цена
                                               Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розеваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розева
                                                 Удобна хранилка која лесно се трансформира во стол со послужавник и столче со масичка.
                                                 7.490 ден.Цена
                                                 Хранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розеваХранилка Kikka boo - Multi 3 in 1 - розева
                                                   Удобна хранилка која лесно се трансформира во стол со послужавник и столче со масичка.
                                                   7.490 ден.Цена
                                                     4.990 ден.
                                                     Хранилка - TINYХранилка - TINY
                                                       4.990 ден.Цена
                                                       Хранилка - TINYХранилка - TINY
                                                         Хранилки
                                                         Tiny е хранилка со многу предности што родителите веднаш ќе ја засакаат. Столчето е удобно и лесно се прилагодува на потребите на детето. Нежни мат бои кои ќе се вклопат во секој дом.
                                                         4.990 ден.Цена
                                                         Хранилка - TINYХранилка - TINY
                                                           Хранилки
                                                           Tiny е хранилка со многу предности што родителите веднаш ќе ја засакаат. Столчето е удобно и лесно се прилагодува на потребите на детето. Нежни мат бои кои ќе се вклопат во секој дом.
                                                           4.990 ден.Цена
                                                             5.490 ден.
                                                             Хранилка Kikka Boo - Woody - беж
                                                               5.490 ден.Цена
                                                               Хранилка Kikka Boo - Woody - беж
                                                                 • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                 5.490 ден.Цена
                                                                 Хранилка Kikka Boo - Woody - беж
                                                                   • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                   5.490 ден.Цена
                                                                     5.490 ден.
                                                                     Хранилка Kikka Boo - Woody - сива
                                                                       5.490 ден.Цена
                                                                       Хранилка Kikka Boo - Woody - сива
                                                                         • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                         5.490 ден.Цена
                                                                         Хранилка Kikka Boo - Woody - сива
                                                                           • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                           5.490 ден.Цена
                                                                             5.490 ден.
                                                                             Хранилка Kikka Boo - Woody - сина
                                                                               5.490 ден.Цена
                                                                               Хранилка Kikka Boo - Woody - сина
                                                                                 • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                                 5.490 ден.Цена
                                                                                 Хранилка Kikka Boo - Woody - сина
                                                                                   • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                                   5.490 ден.Цена
                                                                                     5.490 ден.
                                                                                     Хранилка Kikka Boo - Woody - розеваХранилка Kikka Boo - Woody - розева
                                                                                       5.490 ден.Цена
                                                                                       Хранилка Kikka Boo - Woody - розеваХранилка Kikka Boo - Woody - розева
                                                                                         • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                                         5.490 ден.Цена
                                                                                         Хранилка Kikka Boo - Woody - розеваХранилка Kikka Boo - Woody - розева
                                                                                           • Удобна хранилка која лесно се трансформира од столче за хранење во столче за играње и забава. • Наменета за деца над 6 месеци. • Стабилни ногарки направени од висококвалитетно дрво, совршено ќе се вклопи во ентериерот на вашиот дом. • Удобно столче за седење со мека и удобна подлога лесна за одржување. • Безбедносен систем со 5 точки на поврзување. •...
                                                                                           5.490 ден.Цена
                                                                                             4.390 ден.
                                                                                             Хранилка TotoХранилка Toto
                                                                                               4.390 ден.Цена
                                                                                               Хранилка TotoХранилка Toto
                                                                                                 Хранилки
                                                                                                 Хранилка Тото, е класично столче за бебиња, фукционално и безбедно. 
                                                                                                 4.390 ден.Цена
                                                                                                 Хранилка TotoХранилка Toto
                                                                                                   Хранилки
                                                                                                   Хранилка Тото, е класично столче за бебиња, фукционално и безбедно. 
                                                                                                   4.390 ден.Цена
                                                                                                     15.190 ден.
                                                                                                     Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1
                                                                                                       15.190 ден.Цена
                                                                                                       Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1
                                                                                                         Хранилка која може да се трансформира во релаксатор и бустер седиште кое лесно се поставува на трпезариско столче. Далечински управувач е вклучен во пакувањето. Адаптерoт е вклучен во пакувањето. Потребни се  4 D батерии - кои не се вклучени во производот. Меко и удобно седиште, безбедносен систем со 5 точки на поврзување, лесна за склопување и пренесување.
                                                                                                         15.190 ден.Цена
                                                                                                         Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1Хранилка Kikka Boo - PRIMA 3 in 1
                                                                                                           Хранилка која може да се трансформира во релаксатор и бустер седиште кое лесно се поставува на трпезариско столче. Далечински управувач е вклучен во пакувањето. Адаптерoт е вклучен во пакувањето. Потребни се  4 D батерии - кои не се вклучени во производот. Меко и удобно седиште, безбедносен систем со 5 точки на поврзување, лесна за склопување и пренесување.
                                                                                                           15.190 ден.Цена