Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Тротинети
Тротинети

15 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  Детски тротинет MAX GFBS-011 розевДетски тротинет MAX GFBS-011 розев
  • Ново
   1.399 ден.Цена
   Детски тротинет MAX GFBS-011 розевДетски тротинет MAX GFBS-011 розев
   • Ново
    Тротинетот е со три тркала, со дизајн кој е ергономски обликуван со нелизгачка завршница на платформата,исто така има соодветна сопирачка интегрирана во задната оска.Тротинетот лесно се преклопува.
    1.399 ден.Цена
    Детски тротинет MAX GFBS-011 розевДетски тротинет MAX GFBS-011 розев
    • Ново
     Тротинетот е со три тркала, со дизајн кој е ергономски обликуван со нелизгачка завршница на платформата,исто така има соодветна сопирачка интегрирана во задната оска.Тротинетот лесно се преклопува.
     1.399 ден.Цена
     • Ново
      1.399 ден.1.799 ден.
      Детски тротинет MAX GFBS-011 синДетски тротинет MAX GFBS-011 син
      • Ново
       1.399 ден.1.799 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
       Детски тротинет MAX GFBS-011 синДетски тротинет MAX GFBS-011 син
       • Ново
        Тротинетот е со три тркала, со дизајн кој е ергономски обликуван со нелизгачка завршница на платформата,исто така има соодветна сопирачка интегрирана во задната оска.Тротинетот лесно се преклопува. Гаранција 1 година
        1.399 ден.1.799 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
        Детски тротинет MAX GFBS-011 синДетски тротинет MAX GFBS-011 син
        • Ново
         Тротинетот е со три тркала, со дизајн кој е ергономски обликуван со нелизгачка завршница на платформата,исто така има соодветна сопирачка интегрирана во задната оска.Тротинетот лесно се преклопува. Гаранција 1 година
         1.399 ден.1.799 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
           1.299 ден.2.499 ден.
           Тротинет АЛУМИНИУМ PW-703
             1.299 ден.2.499 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
             Тротинет АЛУМИНИУМ PW-703
               1.299 ден.2.499 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
               Тротинет АЛУМИНИУМ PW-703
                 1.299 ден.2.499 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                   1.499 ден.2.990 ден.
                   Тротинет Алуминиум PW-704 мега
                     1.499 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                     Тротинет Алуминиум PW-704 мега
                       Тротинет голем Црвен
                       1.499 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                       Тротинет Алуминиум PW-704 мега
                         Тротинет голем Црвен
                         1.499 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                           3.490 ден.
                           Тротинет RidexТротинет Ridex
                             3.490 ден.Цена
                             Тротинет RidexТротинет Ridex
                               Тротинети
                               Екстреа модерен, забавен и лесен сопатник за вашето дете. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се замори и носете го без никаков напор.
                               3.490 ден.Цена
                               Тротинет RidexТротинет Ridex
                                 Тротинети
                                 Екстреа модерен, забавен и лесен сопатник за вашето дете. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се замори и носете го без никаков напор.
                                 3.490 ден.Цена
                                   3.490 ден.
                                   Тротинет Cool - синТротинет Cool - син
                                     3.490 ден.Цена
                                     Тротинет Cool - синТротинет Cool - син
                                       Екстреа модерен, забавен и лесен сопатник за вашето дете. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се замори и носете го без никаков напор.
                                       3.490 ден.Цена
                                       Тротинет Cool - синТротинет Cool - син
                                         Екстреа модерен, забавен и лесен сопатник за вашето дете. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се замори и носете го без никаков напор.
                                         3.490 ден.Цена
                                           4.690 ден.
                                           Тротинет Kikka Boo - Galaxy smokeТротинет Kikka Boo - Galaxy smoke
                                             4.690 ден.Цена
                                             Тротинет Kikka Boo - Galaxy smokeТротинет Kikka Boo - Galaxy smoke
                                               Ултра модерни и лесни! Одличен сопатник на вашето дете за забавни и незаборавни моменти во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот.
                                               4.690 ден.Цена
                                               Тротинет Kikka Boo - Galaxy smokeТротинет Kikka Boo - Galaxy smoke
                                                 Ултра модерни и лесни! Одличен сопатник на вашето дете за забавни и незаборавни моменти во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот.
                                                 4.690 ден.Цена
                                                   1.790 ден.
                                                   Тротинет Kikka Boo - Street RaceТротинет Kikka Boo - Street Race
                                                     1.790 ден.Цена
                                                     Тротинет Kikka Boo - Street RaceТротинет Kikka Boo - Street Race
                                                       Ултра модерни и лесни! Одличен сопатник на вашето дете за забавни и незаборавни моменти во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот.
                                                       1.790 ден.Цена
                                                       Тротинет Kikka Boo - Street RaceТротинет Kikka Boo - Street Race
                                                         Ултра модерни и лесни! Одличен сопатник на вашето дете за забавни и незаборавни моменти во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот.
                                                         1.790 ден.Цена
                                                           2.190 ден.
                                                           Тротинет Kikka Boo - Wilder Art
                                                             2.190 ден.Цена
                                                             Тротинет Kikka Boo - Wilder Art
                                                               • Тротинет дизајниран да им помогне на децата во развивање рамнотежа и координација воедно и нуди здраво, безбедно и возбудливо возење каде и да одите. • Наменет за деца до 60 kg. • Рачката се преклопува за полесен транспорт. • Лед диоди на тркалцата. • Сопирачка на задните тркала. • 3 висини на регулирање на рачките: 70,75,80cm. • Меки гумени рачки...
                                                               2.190 ден.Цена
                                                               Тротинет Kikka Boo - Wilder Art
                                                                 • Тротинет дизајниран да им помогне на децата во развивање рамнотежа и координација воедно и нуди здраво, безбедно и возбудливо возење каде и да одите. • Наменет за деца до 60 kg. • Рачката се преклопува за полесен транспорт. • Лед диоди на тркалцата. • Сопирачка на задните тркала. • 3 висини на регулирање на рачките: 70,75,80cm. • Меки гумени рачки...
                                                                 2.190 ден.Цена
                                                                   2.190 ден.
                                                                   Тротинет Kikka Boo - Wilder PaintballТротинет Kikka Boo - Wilder Paintball
                                                                     2.190 ден.Цена
                                                                     Тротинет Kikka Boo - Wilder PaintballТротинет Kikka Boo - Wilder Paintball
                                                                       • Тротинет дизајниран да им помогне на децата во развивање рамнотежа и координација воедно и нуди здраво, безбедно и возбудливо возење каде и да одите. • Наменет за деца до 60 kg. • Рачката се преклопува за полесен транспорт. • Лед диоди на тркалцата. • Сопирачка на задните тркала. • 3 висини на регулирање на рачките: 70,75,80cm. • Меки гумени рачки...
                                                                       2.190 ден.Цена
                                                                       Тротинет Kikka Boo - Wilder PaintballТротинет Kikka Boo - Wilder Paintball
                                                                         • Тротинет дизајниран да им помогне на децата во развивање рамнотежа и координација воедно и нуди здраво, безбедно и возбудливо возење каде и да одите. • Наменет за деца до 60 kg. • Рачката се преклопува за полесен транспорт. • Лед диоди на тркалцата. • Сопирачка на задните тркала. • 3 висини на регулирање на рачките: 70,75,80cm. • Меки гумени рачки...
                                                                         2.190 ден.Цена
                                                                           6.690 ден.
                                                                           Тротинет - UrbanТротинет - Urban
                                                                             6.690 ден.Цена
                                                                             Тротинет - UrbanТротинет - Urban
                                                                               Тротинети
                                                                               • Наменет за деца од 3+ год. со килажа до 100 kg. • Гумени тркала. • Компактен во собрана положба. • Сопирачка со диск на задното тркало. • Амортизер на задното тркало. • Рапава подлога која спречува лизгање. • 3 висини на регулирање на рачките:90,97,104 cm. • Димензии на производот:95x90x13 cm.
                                                                               6.690 ден.Цена
                                                                               Тротинет - UrbanТротинет - Urban
                                                                                 Тротинети
                                                                                 • Наменет за деца од 3+ год. со килажа до 100 kg. • Гумени тркала. • Компактен во собрана положба. • Сопирачка со диск на задното тркало. • Амортизер на задното тркало. • Рапава подлога која спречува лизгање. • 3 висини на регулирање на рачките:90,97,104 cm. • Димензии на производот:95x90x13 cm.
                                                                                 6.690 ден.Цена
                                                                                   3.190 ден.
                                                                                   Тротинет Kikka Boo - Dusty - жолтТротинет Kikka Boo - Dusty - жолт
                                                                                     3.190 ден.Цена
                                                                                     Тротинет Kikka Boo - Dusty - жолтТротинет Kikka Boo - Dusty - жолт
                                                                                       Тротинетите Dusty се екстра модeрни, забавни, шарени, лесни и прекрасни сопатници за вашите деца. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се замори и носете го без никакви напори.
                                                                                       3.190 ден.Цена
                                                                                       Тротинет Kikka Boo - Dusty - жолтТротинет Kikka Boo - Dusty - жолт
                                                                                         Тротинетите Dusty се екстра модeрни, забавни, шарени, лесни и прекрасни сопатници за вашите деца. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се замори и носете го без никакви напори.
                                                                                         3.190 ден.Цена
                                                                                           3.190 ден.
                                                                                           Тротинет Kikka Boo - Dusty - синТротинет Kikka Boo - Dusty - син
                                                                                             3.190 ден.Цена
                                                                                             Тротинет Kikka Boo - Dusty - синТротинет Kikka Boo - Dusty - син
                                                                                               Тротинетите Dusty се екстра модeрни, забавни, шарени, лесни и прекрасни сопатници за вашите деца. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се замори и носете го без никакви напори.
                                                                                               3.190 ден.Цена
                                                                                               Тротинет Kikka Boo - Dusty - синТротинет Kikka Boo - Dusty - син
                                                                                                 Тротинетите Dusty се екстра модeрни, забавни, шарени, лесни и прекрасни сопатници за вашите деца. Преклопете го лесно кога вашето дете ќе се замори и носете го без никакви напори.
                                                                                                 3.190 ден.Цена
                                                                                                   2.590 ден.
                                                                                                   Тротинет - цветовиТротинет - цветови
                                                                                                     2.590 ден.Цена
                                                                                                     Тротинет - цветовиТротинет - цветови
                                                                                                       Ултра модерни и лесни! Шарени и забавни незаборавни моменти. Одличен сопатник на вашето дете во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот. • Наменет за деца до 50 кг.  • Силиконски тркала што светат.
                                                                                                       2.590 ден.Цена
                                                                                                       Тротинет - цветовиТротинет - цветови
                                                                                                         Ултра модерни и лесни! Шарени и забавни незаборавни моменти. Одличен сопатник на вашето дете во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот. • Наменет за деца до 50 кг.  • Силиконски тркала што светат.
                                                                                                         2.590 ден.Цена
                                                                                                           2.590 ден.
                                                                                                           Тротинет - графитиТротинет - графити
                                                                                                             2.590 ден.Цена
                                                                                                             Тротинет - графитиТротинет - графити
                                                                                                               Ултра модерни и лесни! Шарени и забавни незаборавни моменти. Одличен сопатник на вашето дете во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот. • Наменет за деца до 50 кг.  • Силиконски тркала што светат.
                                                                                                               2.590 ден.Цена
                                                                                                               Тротинет - графитиТротинет - графити
                                                                                                                 Ултра модерни и лесни! Шарени и забавни незаборавни моменти. Одличен сопатник на вашето дете во секоја пригода, дали било тоа патување, одмор или во дворот. • Наменет за деца до 50 кг.  • Силиконски тркала што светат.
                                                                                                                 2.590 ден.Цена