Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Канцеларија
Канцеларија

82 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   3.999 ден.4.990 ден.
   Работен стол Lori White Chrome сив
     3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
     Работен стол Lori White Chrome сив
       Канцелариски столици
       Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
       3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
       Работен стол Lori White Chrome сив
         Канцелариски столици
         Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
         3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
           3.999 ден.4.990 ден.
           Работен стол Lori White Chrome магентаРаботен стол Lori White Chrome магента
             3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
             Работен стол Lori White Chrome магентаРаботен стол Lori White Chrome магента
               Канцелариски столици
               Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
               3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
               Работен стол Lori White Chrome магентаРаботен стол Lori White Chrome магента
                 Канцелариски столици
                 Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                 3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                   3.699 ден.4.990 ден.
                   Работен стол Lori White Chrome Аква
                     3.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                     Работен стол Lori White Chrome Аква
                       Канцелариски столици
                       Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                       3.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                       Работен стол Lori White Chrome Аква
                         Канцелариски столици
                         Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                         3.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                           3.999 ден.4.990 ден.
                           Работен стол Lori White Chrome ТиркизРаботен стол Lori White Chrome Тиркиз
                             3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                             Работен стол Lori White Chrome ТиркизРаботен стол Lori White Chrome Тиркиз
                               Канцелариски столици
                               Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                               3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                               Работен стол Lori White Chrome ТиркизРаботен стол Lori White Chrome Тиркиз
                                 Канцелариски столици
                                 Висококвалитетен канцелариски стол Lori White. Метална, хромирана основа со пет греди. TILT механизам Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината Седиште обложено со висококвалитетен дамаск, со избор на бои од наведените. Ергономски потпирач за грб во мрежа и во боја по ваш избор. Лумбална поддршка. Фиксирани потпирачи...
                                 3.999 ден.4.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                 Метален плакар за канцеларија 80x40x200смМетален плакар за канцеларија 80x40x200см
                                   Метален плакар за канцеларија 80x40x200смМетален плакар за канцеларија 80x40x200см
                                     Цврста метална конструкција. Димензии  80х40х200см. Заклучување на две места (достапен е резервен клуч). Има 4 полици прилагодливи во висина. Максимална носивост од една полица – 50 kg рамномерно распределен товар. 5 прегради за папки. Дебелина на лимот – 0,6 мм. Плакарот се испорачува расклопен - во кутија, со детални упатства за...
                                     15.990 ден.Цена
                                     Метален плакар за канцеларија 80x40x200смМетален плакар за канцеларија 80x40x200см
                                       Цврста метална конструкција. Димензии  80х40х200см. Заклучување на две места (достапен е резервен клуч). Има 4 полици прилагодливи во висина. Максимална носивост од една полица – 50 kg рамномерно распределен товар. 5 прегради за папки. Дебелина на лимот – 0,6 мм. Плакарот се испорачува расклопен - во кутија, со детални упатства за...
                                       15.990 ден.Цена
                                         8.490 ден.9.000 ден.
                                         Работен стол TORO black
                                           8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                           Работен стол TORO black
                                             Канцелариски столици
                                             Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                             8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                             Работен стол TORO black
                                               Канцелариски столици
                                               Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                               8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                 8.490 ден.9.000 ден.
                                                 Работен стол TORO green
                                                   8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                   Работен стол TORO green
                                                     Канцелариски столици
                                                     Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                                     8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                     Работен стол TORO green
                                                       Канцелариски столици
                                                       Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                                       8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                         8.490 ден.9.000 ден.
                                                         Работен стол TORO blue
                                                           8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                           Работен стол TORO blue
                                                             Канцелариски столици
                                                             Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                                             8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                             Работен стол TORO blue
                                                               Канцелариски столици
                                                               Ергономски работен стол. Изработена од висококвалитетна ткаенина седиште и мрежа заден дел. Непречено прилагодување на висината на седиштето.
                                                               8.490 ден.9.000 ден.Редовна цена-510 ден. исклученоЦена
                                                                 10.790 ден.14.790 ден.
                                                                 Работен стол TORO HB red
                                                                   10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                   Работен стол TORO HB red
                                                                     Канцелариски столици
                                                                     Работен стол TORO HB ви овозможува удобност која ја елиминира прекумерната мускулна и физиолошка напнатост. На овој начин, вашата ефикасност на работното место значително се зголемува - вашата енергија се троши директно на вашата основна деловна активност.
                                                                     10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                     Работен стол TORO HB red
                                                                       Канцелариски столици
                                                                       Работен стол TORO HB ви овозможува удобност која ја елиминира прекумерната мускулна и физиолошка напнатост. На овој начин, вашата ефикасност на работното место значително се зголемува - вашата енергија се троши директно на вашата основна деловна активност.
                                                                       10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                         10.790 ден.14.790 ден.
                                                                         Работен стол TORO HB blue
                                                                           10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                           Работен стол TORO HB blue
                                                                             Канцелариски столици
                                                                             Работен стол TORO HB ви овозможува удобност која ја елиминира прекумерната мускулна и физиолошка напнатост. На овој начин, вашата ефикасност на работното место значително се зголемува - вашата енергија се троши директно на вашата основна деловна активност.
                                                                             10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                             Работен стол TORO HB blue
                                                                               Канцелариски столици
                                                                               Работен стол TORO HB ви овозможува удобност која ја елиминира прекумерната мускулна и физиолошка напнатост. На овој начин, вашата ефикасност на работното место значително се зголемува - вашата енергија се троши директно на вашата основна деловна активност.
                                                                               10.790 ден.14.790 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 3.999 ден.4.590 ден.
                                                                                 Канцелариски стол SPEED REDКанцелариски стол SPEED RED
                                                                                   3.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-591 ден. исклученоЦена
                                                                                   Канцелариски стол SPEED REDКанцелариски стол SPEED RED
                                                                                     Канцелариски столици
                                                                                     Иновативен, ергономски канцелариски стол. Направено во комбинација од црна и црвена 3D мрежа. Цврста пластична основа. Ергономски обликувано седиште и потпирач за грб поврзани со статичка врска. Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината. Дозволено оптоварување - до 110 kg.
                                                                                     3.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-591 ден. исклученоЦена
                                                                                     Канцелариски стол SPEED REDКанцелариски стол SPEED RED
                                                                                       Канцелариски столици
                                                                                       Иновативен, ергономски канцелариски стол. Направено во комбинација од црна и црвена 3D мрежа. Цврста пластична основа. Ергономски обликувано седиште и потпирач за грб поврзани со статичка врска. Гасен амортизер за непречено и без скалило прилагодување на висината. Дозволено оптоварување - до 110 kg.
                                                                                       3.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-591 ден. исклученоЦена
                                                                                         6.999 ден.8.490 ден.
                                                                                         Канцелариски стол MorfeoКанцелариски стол Morfeo
                                                                                           6.999 ден.8.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                           Канцелариски стол MorfeoКанцелариски стол Morfeo
                                                                                             Канцелариски столици
                                                                                             •Morfeo е висококвалитетна столица од докажан европски производител! •Стабилна метална основа со хромирана завршница. •Механизам за лулање со заклучување во почетната положба - TILT. •Седиште и потпирачот за грб - црна еко кожа. •Прилагодување на силата на нишање според тежината на корисникот. •Максимално оптоварување до 120 кг.
                                                                                             6.999 ден.8.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                             Канцелариски стол MorfeoКанцелариски стол Morfeo
                                                                                               Канцелариски столици
                                                                                               •Morfeo е висококвалитетна столица од докажан европски производител! •Стабилна метална основа со хромирана завршница. •Механизам за лулање со заклучување во почетната положба - TILT. •Седиште и потпирачот за грб - црна еко кожа. •Прилагодување на силата на нишање според тежината на корисникот. •Максимално оптоварување до 120 кг.
                                                                                               6.999 ден.8.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                 2.390 ден.4.990 ден.
                                                                                                 Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
                                                                                                   2.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
                                                                                                     Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                                                                                     2.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
                                                                                                       Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                                                                                       2.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Биро со метална конструкција Бостон - атлантикБиро со метална конструкција Бостон - атлантик
                                                                                                         1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Биро со метална конструкција Бостон - атлантикБиро со метална конструкција Бостон - атлантик
                                                                                                           Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Атлантик Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                           1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Биро со метална конструкција Бостон - атлантикБиро со метална конструкција Бостон - атлантик
                                                                                                             Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Атлантик Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                             1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                               2.999 ден.4.590 ден.
                                                                                                               Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                                                                 2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                                                                   Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                                                   2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                                                                     Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                                                     2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                                                                       2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                                                                         Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                                                                                                                         2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                                                                           Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                                                                                                                           2.999 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             3.390 ден.4.990 ден.
                                                                                                                             Биро Монтана - атлантикБиро Монтана - атлантик
                                                                                                                               3.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Биро Монтана - атлантикБиро Монтана - атлантик
                                                                                                                                 Биро со полици, изработено од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 50cm Висина: 70cm
                                                                                                                                 3.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Биро Монтана - атлантикБиро Монтана - атлантик
                                                                                                                                   Биро со полици, изработено од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 50cm Висина: 70cm
                                                                                                                                   3.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     3.390 ден.4.990 ден.
                                                                                                                                     Биро Монтана - белоБиро Монтана - бело
                                                                                                                                       3.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Биро Монтана - белоБиро Монтана - бело
                                                                                                                                         Биро со полици, изработено од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 50cm Висина: 70cm
                                                                                                                                         3.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Биро Монтана - белоБиро Монтана - бело
                                                                                                                                           Биро со полици, изработено од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Ширина: 90cm Длабочина: 50cm Висина: 70cm
                                                                                                                                           3.390 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             8.990 ден.11.000 ден.
                                                                                                                                             Биро со полици HansenБиро со полици Hansen
                                                                                                                                               8.990 ден.11.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               Биро со полици HansenБиро со полици Hansen
                                                                                                                                                 Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии: Ширина: 140cm Длабочина: 60cm Висина: 122cm
                                                                                                                                                 8.990 ден.11.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Биро со полици HansenБиро со полици Hansen
                                                                                                                                                   Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии: Ширина: 140cm Длабочина: 60cm Висина: 122cm
                                                                                                                                                   8.990 ден.11.000 ден.Редовна цена-2.010 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     12.490 ден.15.000 ден.
                                                                                                                                                     Аголно биро со полици KyotoАголно биро со полици Kyoto
                                                                                                                                                       12.490 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Аголно биро со полици KyotoАголно биро со полици Kyoto
                                                                                                                                                         Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии на биро: Ширина: 200cm Длабочина: 60cm Висина: 72cm Димензии на делот со полица: Ширина: 130 cm ...
                                                                                                                                                         12.490 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Аголно биро со полици KyotoАголно биро со полици Kyoto
                                                                                                                                                           Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии на биро: Ширина: 200cm Длабочина: 60cm Висина: 72cm Димензии на делот со полица: Ширина: 130 cm ...
                                                                                                                                                           12.490 ден.15.000 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             12.590 ден.18.650 ден.
                                                                                                                                                             Големо дупло биро NaganoГолемо дупло биро Nagano
                                                                                                                                                               12.590 ден.18.650 ден.Редовна цена-6.060 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               Големо дупло биро NaganoГолемо дупло биро Nagano
                                                                                                                                                                 Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии: Ширина: 270cm Длабочина: 60cm Висина: 74cm Димензии на полици: ширина 30cm | висина 34cm.
                                                                                                                                                                 12.590 ден.18.650 ден.Редовна цена-6.060 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Големо дупло биро NaganoГолемо дупло биро Nagano
                                                                                                                                                                   Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии: Ширина: 270cm Длабочина: 60cm Висина: 74cm Димензии на полици: ширина 30cm | висина 34cm.
                                                                                                                                                                   12.590 ден.18.650 ден.Редовна цена-6.060 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     9.990 ден.11.650 ден.
                                                                                                                                                                     Дупло биро ThorДупло биро Thor
                                                                                                                                                                       9.990 ден.11.650 ден.Редовна цена-1.660 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       Дупло биро ThorДупло биро Thor
                                                                                                                                                                         Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица . Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии: Ширина: 240cm Длабочина: 60cm Висина: 74cm Димензии на средната полица: ширина 34cm | висина 50cm.
                                                                                                                                                                         9.990 ден.11.650 ден.Редовна цена-1.660 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Дупло биро ThorДупло биро Thor
                                                                                                                                                                           Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица . Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии: Ширина: 240cm Длабочина: 60cm Висина: 74cm Димензии на средната полица: ширина 34cm | висина 50cm.
                                                                                                                                                                           9.990 ден.11.650 ден.Редовна цена-1.660 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             10.490 ден.14.990 ден.
                                                                                                                                                                             Големо дупло биро SvenГолемо дупло биро Sven
                                                                                                                                                                               10.490 ден.14.990 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               Големо дупло биро SvenГолемо дупло биро Sven
                                                                                                                                                                                 Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии: Ширина: 240cm Длабочина: 60cm Висина: 74cm Димензии на средната полица: ширина 30cm | висина 37cm.
                                                                                                                                                                                 10.490 ден.14.990 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 Големо дупло биро SvenГолемо дупло биро Sven
                                                                                                                                                                                   Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Металната конструкција е електростатски бојадисана. Димензии: Ширина: 240cm Длабочина: 60cm Висина: 74cm Димензии на средната полица: ширина 30cm | висина 37cm.
                                                                                                                                                                                   10.490 ден.14.990 ден.Редовна цена-4.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     10.590 ден.13.000 ден.
                                                                                                                                                                                     Биро EnzoБиро Enzo
                                                                                                                                                                                       10.590 ден.13.000 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       Биро EnzoБиро Enzo
                                                                                                                                                                                         Бироа
                                                                                                                                                                                         Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Димензии: Ширина: 150cm Длабочина: 58,4cm Висина: 75,8cm
                                                                                                                                                                                         10.590 ден.13.000 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Биро EnzoБиро Enzo
                                                                                                                                                                                           Бироа
                                                                                                                                                                                           Биро со метална конструкција, изработено од квалитетна 18mm иверица. Повеќенаменско биро со простор за складирање, соодветно за употреба во канцеларија или вашиот дом. Димензии: Ширина: 150cm Длабочина: 58,4cm Висина: 75,8cm
                                                                                                                                                                                           10.590 ден.13.000 ден.Редовна цена-2.410 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                             2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                                                             Стол Cortina - портокалова бојаСтол Cortina - портокалова боја
                                                                                                                                                                                               2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                               Стол Cortina - портокалова бојаСтол Cortina - портокалова боја
                                                                                                                                                                                                 Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                 Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: портокалова
                                                                                                                                                                                                 2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 Стол Cortina - портокалова бојаСтол Cortina - портокалова боја
                                                                                                                                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                   Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: портокалова
                                                                                                                                                                                                   2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                     2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                                                                     Стол Cortina - сива бојаСтол Cortina - сива боја
                                                                                                                                                                                                       2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       Стол Cortina - сива бојаСтол Cortina - сива боја
                                                                                                                                                                                                         Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                         Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: сива
                                                                                                                                                                                                         2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         Стол Cortina - сива бојаСтол Cortina - сива боја
                                                                                                                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                           Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: сива
                                                                                                                                                                                                           2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                             2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                                                                             Стол Cortina - црвена бојаСтол Cortina - црвена боја
                                                                                                                                                                                                               2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               Стол Cortina - црвена бојаСтол Cortina - црвена боја
                                                                                                                                                                                                                 Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                 Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: црвена
                                                                                                                                                                                                                 2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 Стол Cortina - црвена бојаСтол Cortina - црвена боја
                                                                                                                                                                                                                   Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                   Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: црвена
                                                                                                                                                                                                                   2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                     2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                     Стол Cortina - сина бојаСтол Cortina - сина боја
                                                                                                                                                                                                                       2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       Стол Cortina - сина бојаСтол Cortina - сина боја
                                                                                                                                                                                                                         Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                         Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: сина
                                                                                                                                                                                                                         2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         Стол Cortina - сина бојаСтол Cortina - сина боја
                                                                                                                                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                           Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: сина
                                                                                                                                                                                                                           2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                             2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                             Стол Cortina - црна бојаСтол Cortina - црна боја
                                                                                                                                                                                                                               2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               Стол Cortina - црна бојаСтол Cortina - црна боја
                                                                                                                                                                                                                                 Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                                                                 Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: црна 
                                                                                                                                                                                                                                 2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                 Стол Cortina - црна бојаСтол Cortina - црна боја
                                                                                                                                                                                                                                   Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                                                                                                   Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: црна 
                                                                                                                                                                                                                                   2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                     2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                                                                                                                     Стол Iso Plastic BlackСтол Iso Plastic Black
                                                                                                                                                                                                                                       2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                       Стол Iso Plastic BlackСтол Iso Plastic Black
                                                                                                                                                                                                                                         Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                                         Стол Iso Plastic Black висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 5,4 kg Размери: 560 × 545 × 805 mm Боја: црна 
                                                                                                                                                                                                                                         2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                         Стол Iso Plastic BlackСтол Iso Plastic Black
                                                                                                                                                                                                                                           Канцелариски столици
                                                                                                                                                                                                                                           Стол Iso Plastic Black висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 5,4 kg Размери: 560 × 545 × 805 mm Боја: црна 
                                                                                                                                                                                                                                           2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена