Наткасни

Поткатегории

Активни филтери

Помошна масичка CIRCLE...
-1 091 ден
 • Распродажба!
 • -1 091 ден
 • Ново

Помошна масичка CIRCLE антрацит

Редовна цена 2 790 ден Цена 1 699 ден
12 На залиха

Димензии: 60x43cm

Материјал: Иверица 1ва класа

ПВЦ кант трака 0.8mm

Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

Метална конструкција

Торба од квалитетна ткаенина.

Наткасна Тавира
-610 ден
 • Распродажба!
 • -610 ден

Наткасна Тавира

Редовна цена 1 900 ден Цена 1 290 ден
222 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Должина: 55cm

Висина: 40cm

Ширина: 25cm

Дебелина на иверка: 16mm

Наткасна Лагос (боја по избор)
-901 ден
 • Распродажба!
 • -901 ден

Наткасна Лагос (боја по избор)

Редовна цена 1 900 ден Цена 999 ден
1000 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Должина: 40cm

Висина: 40cm

Ширина: 25cm

Дебелина на иверка: 16mm

Наткасна Кадима
-901 ден
 • Распродажба!
 • -901 ден

Наткасна Кадима

Редовна цена 1 900 ден Цена 999 ден
998 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Должина: 35cm

Висина: 60cm

Ширина: 30cm

Дебелина на иверка: 16mm

Наткасна Евора
-901 ден
 • Распродажба!
 • -901 ден

Наткасна Евора

Редовна цена 1 900 ден Цена 999 ден
991 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Должина: 55cm

Висина: 40cm

Ширина: 25cm

Дебелина на иверка: 16mm

Производот е додаен за споредба.