Рафтови и полици

Активни филтери

МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ПИКСИ 150Х75Х30 4Х50кг

Редовна цена 1 590 ден Цена 1 250 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 200 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ДРУМИ 1800Х1000Х400 5Х100кг

Редовна цена 4 590 ден Цена 3 590 ден
48 На залиха

Метален рафт со вкупна носивост од 500 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

МЕТАЛЕН РАФТ МАКС ФУТУР 180Х90Х40 5Х300кг

Редовна цена 3 290 ден Цена 2 590 ден
Распродадено

Метален рафт со вкупна носивост од 1.500 кг. | Лесно склопување | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија.

Производот е додаен за споредба.