Активни филтери

MS ENERGY e-romobil e21 white електричен тротинет

Цена 37 999 ден
10 На залиха

Големина на тркала: 10”

Ограничувањедо 25 km/h

Тип на рамка: алуминиум

Боја : бела

мотор без четки

Макс моќност (врв): 1000W

Батерија: 36V / 20,8Ah (заменлива)

полнење: 11ч

Опсег: 75-90 км

Тип на сопирачкапредни и задни механички диск сопирачки

Максимално оптоварување: 100 кг

Нема суспензија

Дополнителни преклопување

Тежина: 24 кг

Екран: Да, ЛЦД

Светло: Да, предна и задна LED + рефлектирачка лента

Димензии (Д, В, Ш): 1110 x 530 x 1230 mm

Макс. пораст: 25 °

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY e-romobil e21 Orange електричен тротинет

Цена 37 999 ден
10 На залиха

Големина на тркала: 10”

Ограничувањедо 25 km/h

Тип на рамка: алуминиум

Боја : портокалова

мотор без четки

Макс моќност (врв): 1000W

Батерија: 36V / 20,8Ah (заменлива)

полнење: 11ч

Опсег: 75-90 км

Тип на сопирачкапредни и задни механички диск сопирачки

Максимално оптоварување: 100 кг

Нема суспензија

Дополнителни преклопување

Тежина: 24 кг

Екран: Да, ЛЦД

Светло: Да, предна и задна LED + рефлектирачка лента

Димензии (Д, В, Ш): 1110 x 530 x 1230 mm

Макс. пораст: 25 °

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY e-romobil e21 black електричен тротинет

Цена 37 999 ден
10 На залиха

Големина на тркала: 10”

Ограничувањедо 25 km/h

Тип на рамка: алуминиум

Боја :црна

мотор без четки

Макс моќност (врв): 1000W

Батерија: 36V / 20,8Ah (заменлива)

полнење: 11ч

Опсег: 75-90 км

Тип на сопирачкапредни и задни механички диск сопирачки

Максимално оптоварување: 100 кг

Нема суспензија

Дополнителни преклопување

Тежина: 24 кг

Екран: Да, ЛЦД

Светло: Да, предна и задна LED + рефлектирачка лента

Димензии (Д, В, Ш): 1110 x 530 x 1230 mm

Макс. пораст: 25 °

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY e-romobil e20 white електричен тротинет

Цена 32 999 ден
10 На залиха

Големина на тркалото: 10 “

Ограничувањена брзината до 25 km/h

Тип на рамка:Алуминиум

Боја: бела

Мотор: 500W

Макс моќност (врв): 1000W

Батерија|: 48V / 17.5Ah

Време на полнење: 8-9 часа

Опсег: 60-70 км

Вид на сопирачка: предни и задни диск сопирачки & EABS

Максимално оптоварување: 120 кг

Суспензија: напред и назад

Дополнителни опции :Можност за преклопување

Тежина: 21 кг

Екран: Да, ЛЦД

Светло: Да, предна и задна LED + рефлектирачка лента

Димензии (Д, В, Ш): 1180 x 580 x 1280 mm

Макс. пораст: 20 °

Екран: Да, ЛЦД

Светло: Да, предна и задна LED + рефлектирачка лента

Димензии (Д, В, Ш): 1150 x 1120 x 500 mm

Макс. креваат: 20 °

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY e-romobil e20 dark grey електричен...

Цена 32 999 ден
10 На залиха

Големина на тркалото: 10 “

Ограничувањена брзината до 25 km/h

Тип на рамка:Алуминиум

Боја: сива

Мотор: 500W

Макс моќност (врв): 1000W

Батерија|: 48V / 17.5Ah

Време на полнење: 8-9 часа

Опсег: 60-70 км

Вид на сопирачка: предни и задни диск сопирачки & EABS

Максимално оптоварување: 120 кг

Суспензија: напред и назад

Дополнителни опции :Можност за преклопување

Тежина: 21 кг

Екран: Да, ЛЦД

Светло: Да, предна и задна LED + рефлектирачка лента

Димензии (Д, В, Ш): 1180 x 580 x 1280 mm

Макс. пораст: 20 °

Екран: Да, ЛЦД

Светло: Да, предна и задна LED + рефлектирачка лента

Димензии (Д, В, Ш): 1150 x 1120 x 500 mm

Макс. креваат: 20 °

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY e-romobil e10 dark grey електричен...

Цена 26 999 ден
10 На залиха

Големина на тркалото: 10 “

Ограничување до 25 km/h

Тип на рамка: Челик

Боја: црна

Мотор: од 450 W

Максимална моќност (врв): 800W

Батерија: 48V / 12,5Ah

Полнење: 6-7 часа

Опсег: 40 км

Тип на сопирачка: Задна диск сопирачка & EBS

Максимално оптоварување: 120 кг

Суспензија: напред и назад

Дополнителни опции : Можност за преклопување

Тежина: 20 кг

Екран: Да, ЛЦД

Светло: Да, предна и задна LED + рефлектирачка лента

Димензии (Д, В, Ш): 1150 x 1120 x 500 mm

Макс. креваат: 20 °

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY e-romobil m10 електричен тротинет

Цена 18 999 ден
10 На залиха

Големина на тркалото: 8,5 “

Тип на рамка": Алуминиум

Боја: Црно-сива

Мотор: 350W

Ограничување на брзината до 25 km/h

Батерија: 36V, 7,5 Ах

Време на полнење: 5-6 ч

Опсег до 28 км

Тип на сопирачка: Предна е-сопирачка и задна и предна диск сопирачка

Максимално оптоварување: 120 кг

Дополнителни опции :Можност за преклопување

Тежина: 12,6 кг

Екран:ЛЦД

Светло: Предно и задно LED светло како и LED стоп светло

Димензии: 1130 x 550 x 1150 mm

Макс. пораст 15 °

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY r10 black grey електричен тротинет

Цена 33 999 ден
2 На залиха

Големина на тркала: 20" предни и 16" задни,

Тежина: 19kg,

Максимална брзина: 25 km/h,

Опсег: до 30km,

Мотор: 350W,

Батерија: 36V, 10,5 Ah,

Полнење 6h,

Носивост: 120 kg

Гаранција 12 месеци

MS ENERGY r10 black green електричен тротинет

Цена 33 999 ден
2 На залиха

Големина на тркала: 20" предни и 16" задни,

Тежина: 19kg,

Максимална брзина: 25 km/h,

Опсег: до 30km,

Мотор: 350W,

Батерија: 36V, 10,5 Ah,

Полнење 6h,

Носивост: 120 kg

Гаранција 12 месеци

MS ENERGY eBike c11 L size електричен велосипед

Цена 70 990 ден
2 На залиха

Мотор: Vinka RH30 30 Nm

Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah

Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач

Домет / Опсег: 80 – 100 км

Рамка: Златно тркало 17″ M/ 18″ L, алуминиум 6061, мазно заварување

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY eBike c11 M size електричен велосипед

Цена 70 990 ден
2 На залиха

Мотор: Vinka RH30 30 Nm

Батерија: Kaiyisi 36V 13Ah

Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач

Домет / Опсег: 80 – 100 км

Рамка: Златно тркало 17″ M/ 18″ L, алуминиум 6061, мазно заварување

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY eBike c10 електричен велосипед

Цена 70 790 ден
2 На залиха

Мотор: Vinka RH30 30 Nm

Батерија: Ракета Kaiyisi 36V 13Ah

Полнач: AC 100V – 230V паметен полнач

Домет / Опсег: 80 – 100 км

Рамка: 17″ М, алуминиум 6061, мазно заварување

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY eBike t10 електричен велосипед

Цена 79 990 ден
2 На залиха

Мотор: Shengyi hub motor 250W, 36V 13Ah Lithium battery

Рамка: 21” L, Aluminium 6061, smooth welding

Менувач (позади): Shimano Tourney 7 брзини

Кочници: Tektro MD -T300

Опсег: 80-100 km

П/З браник + Багажник + П/З светла

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY eBike c101 електричен велосипед

Цена 111 490 ден
2 На залиха

Мотор (позади): Ananda M81 250W 80Nm, 36V 14Ah LG Lithium battery 

Рамка: 21” L, Aluminium 6061, smooth welding

Менувач (позади): Shimano Altus RD-M310 8 брзини

Кочници: Tektro HD -T275

Опсег: 120 - 130km

П/З браник + Багажник + П/З светла

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY eBike m100 електричен велосипед

Цена 103 490 ден
2 На залиха

Мотор: Ananda M81 250W 80Nm, 36V 15Ah Lithium battery

Рамка: 21” L Aluminium alloy 6061

Менувач (позади): Shimano Alivio 9 брзини

Кочници: Tektro brake HD-T275

Опсег: 120 - 130km

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY eBike c100 електричен велосипед

Цена 111 490 ден
2 На залиха

Мотор (позади): Ananda M81 250W 80Nm,36V 14Ah LG Lithium battery 

Рамка: 17” M, Aluminium 6061, smooth welding

Менувач (позади): Shimano Altus RD-M310 8 брзини

Кочници: Tektro HD -T275

Опсег: 120 - 130km

П/З браник + Багажник + П/З светла

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY eBike c501 size L електричен велосипед

Цена 119 490 ден
2 На залиха

Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm,36V 16Ah LG Battery 

Рамка: 21”L, Aluminium 6061, smooth welding

Менувач (позади): Shimano Altus 8 брзини

Кочници: Tektro HD -T275,

Опсег: 150 - 160km

П/З браник + Багажник + П/З светла

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY eBike c501 size М електричен велосипед

Цена 119 490 ден
2 На залиха

Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm,36V 16Ah LG Battery 

Рамка: 19”M, Aluminium 6061, smooth welding

Менувач (позади): Shimano Altus 8 брзини

Кочници: Tektro HD -T275,

Опсег: 150 - 160km

П/З браник + Багажник + П/З светла

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY eBike c500 size М електричен велосипед

Цена 119 490 ден
2 На залиха

Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm

Батерија:36v 16Ah LG Battery

Рамка:19” М , Aluminium 6061, smooth welding

Менувач (позади):Shimano Altus 8 брзини

Кочници:Tektro HD -T275 Опсег:150 - 160km

П/З браник + Багажник + П/З светла

Гаранција: 12 месеци

MS ENERGY eBike c500 size S електричен велосипед

Цена 119 490 ден
2 На залиха

Мотор (на средина): Bafang M200, 250W mid motor 65Nm

Батерија:36v 16Ah LG Battery

Рамка:17” S , Aluminium 6061, smooth welding

Менувач (позади):Shimano Altus 8 брзини

Кочници:Tektro HD -T275 Опсег:150 - 160km

П/З браник + Багажник + П/З светла

Гаранција: 12 месеци

Сет повеќенаменски тегови -...
-600 ден
 • Распродажба!
 • -600 ден
 • Ново

Сет повеќенаменски тегови - Xiaomi FED 40кг

Редовна цена 8 299 ден Цена 7 699 ден
13 На залиха

Xiaomi FED - Повеќенаменски тегови 4 во 1

Комплетот тегови содржи:

Тежина од 3 кг - 8 парчиња.
Тежина од 2,50 кг - 4 парчиња.
Тежина од 1,25 кг - 4 парчиња.

Сет повеќенаменски тегови -...
-600 ден
 • Распродажба!
 • -600 ден
 • Ново

Сет повеќенаменски тегови - Xiaomi FED 30кг

Редовна цена 7 299 ден Цена 6 699 ден
10 На залиха

Xiaomi FED - Повеќенаменски тегови 4 во 1

Комплетот тегови содржи:

Тежина од 2,50 кг - 4 парчиња.
Тежина од 2 кг - 4 парчиња.
Тежина од 1,50 кг - 4 парчиња.
Тежина од 1,25 кг - 4 парчиња.

Сет повеќенаменски тегови -...
-600 ден
 • Распродажба!
 • -600 ден
 • Ново

Сет повеќенаменски тегови - Xiaomi FED 20кг

Редовна цена 6 299 ден Цена 5 699 ден
4 На залиха

Xiaomi FED - Повеќенаменски тегови 4 во 1

Комплетот тегови содржи:
Тежина од 2 кг - 4 парчиња.
Тежина од 1,50 кг - 4 парчиња.
Тежина од 1,25 кг - 4 парчиња.

VIVAX KIDS смарт часовник HERO 2 Violet

Цена 1 890 ден
11 На залиха

VIVAX KIDS смарт часовник HERO 2 Violet

Екран: 1.2" IPS

Батерија:160mAh

Меморија: 32MB RAM

Bluetooth: има 

Боја: Нежно виолетова 

Heart rate sensors: има 

Неколку игри

Интерфејс и дизајн погодни за деца

Гаранција: 12 месеци

VIVAX KIDS смарт часовник HERO 2 Green

Цена 1 890 ден
10 На залиха

VIVAX KIDS смарт часовник HERO 2 Green

Екран: 1.2" IPS

Батерија:160mAh

Меморија: 32MB RAM

Bluetooth: има 

Боја: Зелена 

Heart rate sensors: има 

Неколку игри

Интерфејс и дизајн погодни за деца

Гаранција: 12 месеци

Xiaomi Yesoul M1 – Статичен велосипед (бел)

Цена 19 990 ден
2 На залиха

Магнетен систем за отпор, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн, тркалца за лесно преместување | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција

Xiaomi KingSmith WalkingPad WR1 – Фитнес веслач...

Редовна цена 43 990 ден Цена 39 990 ден
Распродадено

Паметен фитнес веслач со Bluetooth поврзување, држач за смартфон/таблет, лесно склопување и складирање, тркалца за лесен пренос | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 1 година гаранција

Impact Whey Protein, 2.5kg

Цена 3 890 ден
10 На залиха

Impact Whey Protein® е произведен со користење првокласен концетрат од протеин од сурутка кој содржи 82% протеински состав. Ако барате производ од врвен квалитет по достапна цена тогаш сте на вистинското место.

Помагало за вежбање со вакум

Цена 1 140 ден
20 На залиха

• Ова помагало за вежбање со вакум ќе ви го олесни

процесот на вежбање во домашни услови или на

отворено.

• Посебно за правење стомачни вежби бидејќи сега нема

да имате потреба некој да ви ги држи нозете додека

вежбате.

• Со својата мултифункционалност ви помага при

зацврстување на стомачните и грбните мускули, при

правење на стомачни вежби и склекови.

• Димензии на производот: 27x22x22 cm.

Move It Volt - паметно јаже за скокање

Цена 1 990 ден
Распродадено

Технички податоци

 • Бренд: Move It
 • Модел: Volt
 • Боја: Бела
 • Материјал На Куќиштето: ABS, акрил, метал
 • Поврзување: Bluetooth 4.0
 • Батерија: 70 MAh (3.7 V), батерија до 30 дена, Micro USB полнење
 • Димензии и Тежина: рачки 170 X 22 X 22мм, јаже 2.8м и подесиво, тежина 160 грама
 • Гаранција: 1 година

Боксерска рефлексна топка

Цена 790 ден
46 На залиха

Спортот во боксот не се однесува само на силата и издржливоста, туку и на брзите рефлекси и точност. 

Ова е токму она за што е дизајниран добар тренинг во боксот. 

Ако сакате и вие да ги подобрите сопствените рефлекси на максимум, боксерската топка е токму она за вас.

Заштитна подлога од пена

Цена 440 ден
50 На залиха

Заштитна подлога од пена за да го намалите ризикот од болка, модринки и повреди додека кревате тегови. 

Дизајнот и универзалното склопување го прават најзгодниот ремен за изведување на најтешките вежби.

Скала за агилност

Цена 940 ден
43 На залиха

Оваа скала за агилност помага во подобрувањето на брзината на стапалото, забрзувањето и координацијата.

Исто така скалата помага во развивањето на стабилноста на колената.

Скалата е долга 6 метри и има 12 скалички.

Справа за вежбање

Цена 16 900 ден
16 На залиха

Дизајнот на оваа справа за вежбање овозможува максимална заштита од повреди и комфорт при тренинг.

Оваа справа ги исполнува највисоките стандарди за биомеханика, ергономија и безбедност, обезбедувајќи максимални спортски перформанси.

Дизајнот на ова клупа е направен да ги тренира мускулите на градниот кош, при што секундарниот товар паѓа на трицепс и предниот дел.

Алуминиумски стап за одење (повеќе бои)

Цена 590 ден
20 На залиха

Алуминиумски стап идеален за планинарење. 

Може лесно да се расклопи.

Стапот е практичен и преносен, лесно се собира и не завзема многу простор.

Достапен е во повеќе бои: сребрена, црвена и сина.

Димензии на производот:

- расклопен: 52 cm.

- склопен: 110 cm.

Вреќа за вода

Цена 3 490 ден
50 На залиха

Вреќата за вода нуди лесен начин за вежбање.

Овозможува да постигнете вежбање за целото тело.

Помага во зајакнување на мускулите на рацете, рамената, грбот, градите, стомачните и нозете.

Вреќата е проѕирна и ви овозможува да ја контролирате тежината. Максималниот капацитет е 25 kg.

ПВЦ пречка за агилност 5/1

Цена 1 190 ден
47 На залиха

Комплетот содржи 5 пречки со различна висина.

Пречките можат да се користат за различни видови на вежби за кондиција, за подобрување на координацијата преку вежби за агилност и тренинзи за брзина на нозете.

Димензии на производот: 

- Најмала: 45x12x24 cm.

- Мала: 45x22x18 cm.

- Средна: 45x29x12 cm.

- Голема: 45x38x22 cm.

- Најголема: 47x49x25 cm

Вратило за врата

Цена 2 690 ден
50 На залиха

Може да вежбате кога вратилото е прикачено на врата

Одлично е за истегнување на грбот, градите и рамениците. Ги кондиционира и релаксира вашите мускули, дава сила и го зацврстува грбот.

Вратилото е цврсто, лесно се монтира.

Димензии на производот: 100x27x34 cm

Пилатес стап

Цена 490 ден
45 На залиха

Пилатес стапот е реквизит за вежби на техника на движење, флексибилност и идеален за рехабилитација.

Малата тежина го прави исклучителен реквизит за индивидуално и групно вежбање.

Димензии на производот: 156 cm.

Платформа за струк

Цена 540 ден
49 На залиха

Платформата за струк помага за вежбање на стапалата, половината, нозете и колкот.

Лесна е за употреба, издржлива и лесна за носење.

Димензии на производот: 152x25x3 cm

Л шипки за вежбање (сет од 2)

Цена 4 190 ден
42 На залиха

Конструкцијата на шипката е дизајнирана за безбедност и стабилност.

Л шипката за вежбање е идеална за развој на горниот дел од телото. Може да се практикуваат вежби како што се склекови и кревање.

Во сетот доаѓаат 2 Л шипки.

Висина: 62cm

Ширина: 70cm

Производот е додаен за споредба.