Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Велосипеди и опрема
Велосипеди и опрема

286 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  5.299 ден.5.899 ден.
  Детски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвенДетски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвен
  • Ново
   5.299 ден.5.899 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
   Детски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвенДетски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвен
   • Ново
    Големина на тркала 18″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала Шише за вода Корпа напред Висококвалитетни гуми “Wanda”
    5.299 ден.5.899 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
    Детски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвенДетски велосипед MAX SUPER MOTO 10.0 18" црвен
    • Ново
     Големина на тркала 18″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала Шише за вода Корпа напред Висококвалитетни гуми “Wanda”
     5.299 ден.5.899 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
     • Ново
      4.999 ден.5.599 ден.
      Детски велосипед MAX BUTTERFLY 10.0 16
      • Ново
       4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
       Детски велосипед MAX BUTTERFLY 10.0 16
       • Ново
        Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda”
        4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
        Детски велосипед MAX BUTTERFLY 10.0 16
        • Ново
         Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda”
         4.999 ден.5.599 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
         • Ново
          4.699 ден.5.699 ден.
          Детски велосипед MAX PINKI 10.0 16
          • Ново
           4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
           Детски велосипед MAX PINKI 10.0 16
           • Ново
            Детски велосипеди
            Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
            4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
            Детски велосипед MAX PINKI 10.0 16
            • Ново
             Детски велосипеди
             Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
             4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              4.699 ден.5.699 ден.
              Детски велосипед MAX UNICORN 10.0 16"
              • Ново
               4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
               Детски велосипед MAX UNICORN 10.0 16"
               • Ново
                Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
                4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                Детски велосипед MAX UNICORN 10.0 16"
                • Ново
                 Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Корпа позади и напред Украсни реси на гидан Помошни тркала Украсно ѕвонче Висококвалитетни гуми “Wanda
                 4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  7.799 ден.8.799 ден.
                  Детски велосипед MAX MOTORCYCLE 16" 10.0 син
                  • Ново
                   7.799 ден.8.799 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                   Детски велосипед MAX MOTORCYCLE 16" 10.0 син
                   • Ново
                    Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Ергономско седиште Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала Шише за водa Украсно ѕвонче ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР Гаранција 1 година
                    7.799 ден.8.799 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                    Детски велосипед MAX MOTORCYCLE 16" 10.0 син
                    • Ново
                     Големина на тркала: 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден и заден браник Ергономско седиште Висококвалитетни гуми “Wanda” Помошни тркала Шише за водa Украсно ѕвонче ГРАТИС РАЧКА СО ЗВУК НА МОТОР Гаранција 1 година
                     7.799 ден.8.799 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      5.299 ден.5.999 ден.
                      Детски велосипед MAX HERO 10.0 16"
                      • Ново
                       5.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                       Детски велосипед MAX HERO 10.0 16"
                       • Ново
                        Детски велосипеди
                        Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                        5.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                        Детски велосипед MAX HERO 10.0 16"
                        • Ново
                         Детски велосипеди
                         Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                         5.299 ден.5.999 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          4.699 ден.5.699 ден.
                          Детски велосипед MAX 10.0 GTR 16
                          • Ново
                           4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                           Детски велосипед MAX 10.0 GTR 16
                           • Ново
                            Детски велосипеди
                            Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                            4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                            Детски велосипед MAX 10.0 GTR 16
                            • Ново
                             Детски велосипеди
                             Големина на тркала 16″ Предна и задна “Caliper” кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                             4.699 ден.5.699 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              4.399 ден.5.399 ден.
                              Детски велосипед MAX SPACE 10.0 16"
                              • Ново
                               4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                               Детски велосипед MAX SPACE 10.0 16"
                               • Ново
                                Големина на тркала 16″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                                4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                Детски велосипед MAX SPACE 10.0 16"
                                • Ново
                                 Големина на тркала 16″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Украсно ѕвонче
                                 4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  4.399 ден.5.399 ден.
                                  Детски велосипед MAX PINKI 10.0 12
                                  • Ново
                                   4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   Детски велосипед MAX PINKI 10.0 12
                                   • Ново
                                    Детски велосипеди
                                    Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала/Украсно ѕвонче Предна и задна корпа Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                    4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                    Детски велосипед MAX PINKI 10.0 12
                                    • Ново
                                     Детски велосипеди
                                     Големина на тркала: 12 Предна и задна Caliper кочница Пластичен штитник за ланецот Ергономско седиште Преден и заден браник Помошни тркала/Украсно ѕвонче Предна и задна корпа Висококвалитетни гуми “Wanda”
                                     4.399 ден.5.399 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      3.999 ден.4.999 ден.
                                      Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
                                      • Ново
                                       3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
                                       • Ново
                                        Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                        3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                        Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
                                        • Ново
                                         Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
                                         3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          2.399 ден.3.099 ден.
                                          Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
                                          • Ново
                                           2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                           Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
                                           • Ново
                                            Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                            2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                            Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
                                            • Ново
                                             Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                             2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              2.399 ден.3.099 ден.
                                              Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
                                              • Ново
                                               2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                               Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
                                               • Ново
                                                Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
                                                • Ново
                                                 Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                 2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  2.399 ден.3.099 ден.
                                                  Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
                                                  • Ново
                                                   2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                   Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
                                                   • Ново
                                                    Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                    2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                    Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
                                                    • Ново
                                                     Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                                                     2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      1.999 ден.2.500 ден.
                                                      Детски трицкл MAX GFTC-002 црвенДетски трицкл MAX GFTC-002 црвен
                                                      • Ново
                                                       1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                                       Детски трицкл MAX GFTC-002 црвенДетски трицкл MAX GFTC-002 црвен
                                                       • Ново
                                                        Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа Гаранција 1 година
                                                        1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                                        Детски трицкл MAX GFTC-002 црвенДетски трицкл MAX GFTC-002 црвен
                                                        • Ново
                                                         Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа Гаранција 1 година
                                                         1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
                                                          • Ново
                                                           Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
                                                           • Ново
                                                            Orion Fitness Energy Fit A250  Статичен велосипед  Механички систем на кочење  Мануелно прилагодување на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  Прилагодливо седиште  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Максимална тежина на корисникот 100kg  Димензии во склопена...
                                                            6.499 ден.Цена
                                                            Orion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипедOrion Fitness Energy Fit A250, Статичен велосипед
                                                            • Ново
                                                             Orion Fitness Energy Fit A250  Статичен велосипед  Механички систем на кочење  Мануелно прилагодување на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  Прилагодливо седиште  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Максимална тежина на корисникот 100kg  Димензии во склопена...
                                                             6.499 ден.Цена
                                                             • Ново
                                                              Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                                                              • Ново
                                                               9.999 ден.Цена
                                                               Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                                                               • Ново
                                                                Orion Fitness Joy L100  Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  5kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодлива висина ...
                                                                9.999 ден.Цена
                                                                Orion Fitness Joy L100, Статичен велосипедOrion Fitness Joy L100, Статичен велосипед
                                                                • Ново
                                                                 Orion Fitness Joy L100  Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  5kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодлива висина ...
                                                                 9.999 ден.Цена
                                                                 • Ново
                                                                  Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                                                                  • Ново
                                                                   10.999 ден.Цена
                                                                   Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                                                                   • Ново
                                                                    Orion Fitness Trax L100  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 5 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                                    10.999 ден.Цена
                                                                    Orion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L100 Елиптичен велосипед
                                                                    • Ново
                                                                     Orion Fitness Trax L100  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 5 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                                     10.999 ден.Цена
                                                                     • Ново
                                                                      Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                                                                      • Ново
                                                                       12.499 ден.Цена
                                                                       Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                                                                       • Ново
                                                                        Orion Fitness Trax L200  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 6 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                                        12.499 ден.Цена
                                                                        Orion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипедOrion Fitness Trax L200 Елиптичен велосипед
                                                                        • Ново
                                                                         Orion Fitness Trax L200  Елиптичен велосипед Орибтрек  Магнетен систем на кочење  Замаец 6 kg  8 нивоа на отпор  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Сензори за мерење срцев пулс  Максимална тежина на корисникот...
                                                                         12.499 ден.Цена
                                                                         • Ново
                                                                          LOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипед
                                                                          • Ново
                                                                           14.999 ден.Цена
                                                                           LOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипед
                                                                           • Ново
                                                                            Магнетен Статичен велосипед  Бела боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                                                            14.999 ден.Цена
                                                                            LOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 100 Статичен велосипед
                                                                            • Ново
                                                                             Магнетен Статичен велосипед  Бела боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                                                             14.999 ден.Цена
                                                                             • Ново
                                                                              LOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипед
                                                                              • Ново
                                                                               15.999 ден.Цена
                                                                               LOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипед
                                                                               • Ново
                                                                                Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                                                                15.999 ден.Цена
                                                                                LOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 200 Статичен велосипед
                                                                                • Ново
                                                                                 Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  6kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Поддршка за ставање мобилен...
                                                                                 15.999 ден.Цена
                                                                                 • Ново
                                                                                  LOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипед
                                                                                  • Ново
                                                                                   21.999 ден.Цена
                                                                                   LOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипед
                                                                                   • Ново
                                                                                    Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  13kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Максимална тежина на корисникот...
                                                                                    21.999 ден.Цена
                                                                                    LOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипедLOTTO Spin bike EGO 500 Статичен велосипед
                                                                                    • Ново
                                                                                     Магнетен Статичен велосипед  Црна боја  13kg замаец  Променливи нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Можност за поврзување преку Bluetooth со Kinomap  Z Sport и Zwift апликации  Прилагодливо седиште и рачки  Максимална тежина на корисникот...
                                                                                     21.999 ден.Цена
                                                                                       Orion Fitness Tour M500 Статичен ВелосипедOrion Fitness Tour M500 Статичен Велосипед
                                                                                         19.999 ден.Цена
                                                                                         Orion Fitness Tour M500 Статичен ВелосипедOrion Fitness Tour M500 Статичен Велосипед
                                                                                           Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  6kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодливо по вертикала и хоризонтала  Комфорни педали со...
                                                                                           19.999 ден.Цена
                                                                                           Orion Fitness Tour M500 Статичен ВелосипедOrion Fitness Tour M500 Статичен Велосипед
                                                                                             Магнетен статичен велосипед  Магнетен систем на кочење  6kg замаец  8 нивоа на отпор  Функции на компјутерот: време  брзина  дистанца  калории  срцев пулс  одометар  Поддршка за ставање таблет или мобилен телефон  Сензори за мерење срцев пулс  Прилагодливо по вертикала и хоризонтала  Комфорни педали со...
                                                                                             19.999 ден.Цена
                                                                                             Orion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипедOrion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипед
                                                                                                Мини портабл статичен велосипед  Замаец 2kg  Механички систем на кочење  Прилагодлив отпор  Функции на компјутерот: време  дистанца  калории  цели  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Димензии 39x40x31 cm  Тежина 4.3 kg Можеби ќе Ве интересира Orion Fitness BA100 ...
                                                                                               2.999 ден.Цена
                                                                                               Orion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипедOrion Energy Fit W002e Мини портабл статичен велосипед
                                                                                                  Мини портабл статичен велосипед  Замаец 2kg  Механички систем на кочење  Прилагодлив отпор  Функции на компјутерот: време  дистанца  калории  цели  Комфорни педали со сигурносна заштита и нелизгачки материјал  Димензии 39x40x31 cm  Тежина 4.3 kg Можеби ќе Ве интересира Orion Fitness BA100 ...
                                                                                                 2.999 ден.Цена
                                                                                                   15.300 ден.19.990 ден.
                                                                                                   Велосипед TRINX K-036 17"Велосипед TRINX K-036 17"
                                                                                                     15.300 ден.19.990 ден.Редовна цена-4.690 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Велосипед TRINX K-036 17"Велосипед TRINX K-036 17"
                                                                                                       Машки велосипеди
                                                                                                       15.300 ден.19.990 ден.Редовна цена-4.690 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Велосипед TRINX K-036 17"Велосипед TRINX K-036 17"
                                                                                                         Машки велосипеди
                                                                                                         15.300 ден.19.990 ден.Редовна цена-4.690 ден. исклученоЦена
                                                                                                           17.900 ден.21.900 ден.
                                                                                                           Велосипед TRINX M-136Велосипед TRINX M-136
                                                                                                             17.900 ден.21.900 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Велосипед TRINX M-136Велосипед TRINX M-136
                                                                                                               Машки велосипеди
                                                                                                               17.900 ден.21.900 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Велосипед TRINX M-136Велосипед TRINX M-136
                                                                                                                 Машки велосипеди
                                                                                                                 17.900 ден.21.900 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   13.999 ден.15.599 ден.
                                                                                                                   Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"
                                                                                                                     13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"
                                                                                                                       13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"
                                                                                                                         13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           17.999 ден.
                                                                                                                           Велосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunderВелосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunder
                                                                                                                             17.999 ден.Цена
                                                                                                                             Велосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunderВелосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunder
                                                                                                                               17.999 ден.Цена
                                                                                                                               Велосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunderВелосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunder
                                                                                                                                 17.999 ден.Цена
                                                                                                                                   12.999 ден.13.999 ден.
                                                                                                                                   Велосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRAВелосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRA
                                                                                                                                     12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     Велосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRAВелосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRA
                                                                                                                                       12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Велосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRAВелосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRA
                                                                                                                                         12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Велосипед EXPLORER CHERRY BLOSSOM 26"/16" велосипед LAD261S6
                                                                                                                                           13.999 ден.Цена
                                                                                                                                           Велосипед EXPLORER CHERRY BLOSSOM 26"/16" велосипед LAD261S6
                                                                                                                                             13.999 ден.Цена
                                                                                                                                               15.500 ден.17.990 ден.
                                                                                                                                               Велосипед EXPLORER NOR264 26'' northВелосипед EXPLORER NOR264 26'' north
                                                                                                                                                 15.500 ден.17.990 ден.Редовна цена-2.490 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Велосипед EXPLORER NOR264 26'' northВелосипед EXPLORER NOR264 26'' north
                                                                                                                                                   Женски велосипеди
                                                                                                                                                   15.500 ден.17.990 ден.Редовна цена-2.490 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Велосипед EXPLORER NOR264 26'' northВелосипед EXPLORER NOR264 26'' north
                                                                                                                                                     Женски велосипеди
                                                                                                                                                     15.500 ден.17.990 ден.Редовна цена-2.490 ден. исклученоЦена