Справи и опрема за вежбање

Поткатегории

Активни филтери

Сет тегови 25кг
-800 ден
 • Распродажба!
 • -800 ден
 • Ново

Сет тегови 25кг

Редовна цена 3 990 ден Цена 3 190 ден
100 На залиха

Tегови со вкупна тежина од 25кг (8x2,5)

Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.

Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм

Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.

Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.

Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

Xiaomi Yesoul M1 – Статичен велосипед

Цена 18 990 ден
3 На залиха

Магнетен систем за отпор, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн, тркалца за лесно преместување | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 1 година гаранција

Сет тегови 6кг (2x3кг)
-200 ден
 • Распродажба!
 • -200 ден
 • Ново

Сет тегови 6кг (2x3кг)

Редовна цена 899 ден Цена 699 ден
136 На залиха

Tегови со вкупна тежина од 6кг (2x3kg)

Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува.

Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

Сет тегови 10кг (2x5кг)
-200 ден
 • Распродажба!
 • -200 ден
 • Ново

Сет тегови 10кг (2x5кг)

Редовна цена 999 ден Цена 799 ден
46 На залиха

Tегови со вкупна тежина од 10кг (2x5kg)

Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува.

Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

Сет тегови 20кг
-500 ден
 • Распродажба!
 • -500 ден
 • Ново

Сет тегови 20кг

Редовна цена 3 190 ден Цена 2 690 ден
139 На залиха

Tегови со вкупна тежина од 20кг (2x5kg | 4x2.5kg)

Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм.

Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.

Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.

Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

Сет тегови 35кг
-700 ден
 • Распродажба!
 • -700 ден
 • Ново

Сет тегови 35кг

Редовна цена 4 390 ден Цена 3 690 ден
48 На залиха

Tегови со вкупна тежина од 35кг (4x5kg | 4x2.5kg)

Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем.

Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.

Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.

Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

Сет тегови 45кг
-691 ден
 • Распродажба!
 • -691 ден
 • Ново

Сет тегови 45кг

Редовна цена 4 890 ден Цена 4 199 ден
51 На залиха

Tегови со вкупна тежина од 45кг (2x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg)

Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем.

Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.

Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.

Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

Сет тегови 55кг
-1 000 ден
 • Распродажба!
 • -1 000 ден
 • Ново

Сет тегови 55кг

Редовна цена 5 690 ден Цена 4 690 ден
140 На залиха

Tегови со вкупна тежина од 55кг (4x7,5Kg | 2x5Kg | 4x2,5Kg)

Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.

Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм.

Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем.

Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.

Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.

Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

Сет тегови 65кг
-1 091 ден
 • Распродажба!
 • -1 091 ден
 • Ново

Сет тегови 65кг

Редовна цена 6 290 ден Цена 5 199 ден
48 На залиха

Tегови со вкупна тежина од 65кг (4x7.5kg | 4x5kg | 4x2.5kg)

Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.

Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм.

Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем.

Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.

Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.

Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

Сет тегови 75кг
-1 200 ден
 • Распродажба!
 • -1 200 ден
 • Ново

Сет тегови 75кг

Редовна цена 6 890 ден Цена 5 690 ден
29 На залиха

Tегови со вкупна тежина од 75кг (6x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg)

Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани.

Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм.

Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем.

Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност.

Стоперите на краевите овозможуваат заштита од повреда при вежбање.

Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.

Гумена лента виолетова 208х0,45х3,0

Цена 660 ден
97 На залиха

Висококвалитетен ластик за вежбање изработен од латекс.

Овој ластик за вежбање јога, пилатес и фитнес истегнувања ќе го користите со големо задоволство.

Ластик со добра еластичност и силно оптегнување. Идеален за сите видови на crossfit, pilates, joga,beachbody.

Гумена лента портокалова 208х0,45х3,0

Цена 660 ден
100 На залиха

Висококвалитетен ластик за вежбање изработен од латекс.

Овој ластик за вежбање јога, пилатес и фитнес истегнувања ќе го користите со големо задоволство.

Ластик со добра еластичност и силно оптегнување. Идеален за сите видови на crossfit, pilates, joga,beachbody.

Гумена лента зелена 208х0,45х4,2

Цена 800 ден
97 На залиха

Висококвалитетен ластик за вежбање изработен од латекс.

Овој ластик за вежбање јога, пилатес и фитнес истегнувања ќе го користите со големо задоволство.

Ластик со добра еластичност и силно оптегнување.

Идеален за сите видови на crossfit, pilates, joga, beachbody.

Ракавици за вежбање XD-83

Цена 550 ден
100 На залиха

Ракавици кои се изработени од цврсти и издржливи материјали за да издржат било каков тренинг. 

Тие го олеснуваат контролирањето на перформансите на вежбите и спречуваат иритација на кожата.

Ракавици кои нудат повеќе намени од кревање тегови до возење велосипед.

Пилатес студио

Цена 580 ден
100 На залиха

Одлична е за подобрување на формата и обликување на телото.

Шипката е изработена од високо квалитетен челик завиткан со мека пена создавајќи совршена рачка, може да ги заштити вашите раце од повреди и да ја апсорбира потта за да спречи лизгање за време на вежбањето.

Ногарките се од квалитетен материјал и се нелизгачки со цел да ви овозможат сеопфатна заштита.

Ракавици за вежбање за тегови

Цена 900 ден
100 На залиха

• Ракавици кои се изработени од цврсти и издржливи материјали за да издржат било каков тренинг. 

Тие го олеснуваат контролирањето на перформансите на вежбите и спречуваат иритација на кожата.

Ракавици за вежбање

Цена 700 ден
98 На залиха

Ракавици кои се изработени од цврсти и издржливи материјали за да издржат било каков тренинг. 

Тие го олеснуваат контролирањето на перформансите на вежбите и спречуваат иритација на кожата.

Ракавици кои нудат повеќе намени од кревање тегови до возење велосипед.

Вреќа со песок 2кг

Цена 1 220 ден
100 На залиха

Тегови за нозе со прилагодлив појас, идеални за фитнес, вежбање, одење, џогирање, гимнастика, аеробик, теретана…

Ергономски додадената тежина на ногата цврсто се вклопува околу глуждот и подлогата помага во заштитата на зглобовите, но исто така е и исклучително издржлива.

Одлични за согорување екстра калориии и намалување на тежината, и подобрување на физичката кондиција воопшто.

Носењето тегови на нозете или рацете може да ви помогне да изгубите дел од тежината за пократок временски период. Ако сакате да ги намалите килограмите, ова е одличен начин да си помогнете себе си.

Одлични се и како додаток при вежбање јога и пилатес. Теговите се хипоалергени, пријатни за допир и фаќање, отпорни на пот, нелизгави и ви овозможуваат прекрасен комфорт при користењето.

Вреќа со песок 1кг

Цена 440 ден
100 На залиха

Ергономски додадената тежина на ногата цврсто се вклопува околу глуждот и подлогата помага во заштитата на зглобовите, но исто така е и исклучително издржлива.

Одлични за согорување екстра калориии и намалување на тежината, и подобрување на физичката кондиција воопшто.

Носењето тегови на нозете или рацете може да ви помогне да изгубите дел од тежината за пократок временски период. Ако сакате да ги намалите килограмите, ова е одличен начин да си помогнете себе си.

Одлични се и како додаток при вежбање јога и пилатес. Теговите се хипоалергени, пријатни за допир и фаќање, отпорни на пот, нелизгави и ви овозможуваат прекрасен комфорт при користењето.

Баланс тркало

Цена 1 150 ден
100 На залиха

Ова баланс тркало освен што ќе ви послужи да ја развиете рамнотежата и координацијата, ја зголемувате флексибилноста и силата на зглобовите (колената, колковите)

Освен за рамнотежа може да го користите како помагало за други видови вежби како што се склекови и слично.

Прилагодлив тежински сет (до 20КГ)

Цена 9 900 ден
96 На залиха

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Сетот за вежбање содржи 1 прилагодлив тег, со кои може да ја одредите тежината според која сакате да вежбате.

Кратка шипка 35цм

Цена 670 ден
100 На залиха

 Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото,вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови одтелото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Шипка на која може да ставате тегови во зависност од тежината според која сакате да вежбате. 

Тег плоча 10кг

Цена 550 ден
Распродадено

Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Тегови со кои може да ја прилагодите тежината според која сакате да вежбате.

Со овие тегови може да вежбате така што ќе ги ставите на права или пак крива шипка, или пак едноставно само со нив.

Тег плоча 5кг

Цена 340 ден
Распродадено

Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Тегови со кои може да ја прилагодите тежината според која сакате да вежбате.

Со овие тегови може да вежбате така што ќе ги ставите на права или пак крива шипка, или пак едноставно само со нив.

Клупа за вежбање

Цена 5 900 ден
15 На залиха

Клупа за вежбање која ви овозможува зајакнување на мускулите на целото тело.

Дизајнирано од квалитетни и цврсти материјали кои спречуваат лизгање и ви овозможува комплетен и пријатен тренинг.

Може да се користи за повеќе видови на вежби.

6 позиции за наслонот на грбот и 7 позици на потпирачот.

Шипка за на врата

Цена 820 ден
100 На залиха

Шипката е идеална за целосен развој на горниот дел на телото и горните екстремитети.

Одлично е за истегнување на грбот, градите и рамениците. Ги кондиционира и релаксира вашите мускули, дава сила и го зацврстува грбот.

Шипката е цврсто, издржува товар до 100 kg, лесно се монтира.

Тркало за вежбање

Цена 1 000 ден
98 На залиха

Со ова фитнес помагало ќе го раздвижите вашето тело, ќе ги затегнете стомачните мускули, мускулите на екстремитетите, грбот односно ја зајакнувате мускулатурата на целото тело.

Рачките се обложени со мека хипоалергенска нелизгава обвивка.

Тркалото доаѓа со прикладна мека подлога од компресирана пена за колената додека вежбате. 

Крива шипка 120цм

Цена 1 750 ден
99 На залиха

Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото, вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од телото.

Нашите тегови може да се користат во домашни услови и фитнес сали.

Шипка на која може да ставате тегови во зависност од тежината според која сакате да вежбате. 

Јога прстен

Цена 950 ден
100 На залиха

Иновативно фитнес тркало обложено со мека густа обвивка од еколошка ТПЕ пена за истегнување, масажа, вежбање јога и пилатес.

Благодарение на изработката од високо квалитетни еколошки компоненти тркалото е хипоалергено, нема мирис, пријатно за кожата отпорно на пот, нелизгаво и ви овозможува прекраен комфорт при користењето.

Одлично е за унапредување на вашите јога вештини, ослободување на тензија во мускулите, грчеви, делува и на вашиот централен нервен систем и релаксира.

Ролер со пена

Цена 650 ден
Распродадено

Иновативен ролер обложен со мека ЕВА пена за рехабилитација, масажа, јога или пилатес.

Тркалањето со ролерите ја подобруваат циркулацијата, што го подготвува телото за тренинг. И бидејќи тркалањето ги распрснува јазлите што го ограничуваат опсегот на движење, тоа ги подготвува вашите мускули за истегнување. Особено се важни за оние кои трчаат на долги патеки. 

Производот е додаен за споредба.